Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Toename baankansen in de Beveiliging & Veiligheid sector

Beveiliging en Veiligheid student Alarmcentralist bekijkt beeldschermen

Omscholen naar Beveiliging & Veiligheid

Juist door dit grote personeelstekort is er ruimte gecreëerd voor geïnteresseerden die zich willen laten omscholen in beveiligingsberoepen. Bedrijven staan er zeker voor open om zij-instromers op te leiden. Per beroep in de sector verschillen de instromingsvoorwaarden en de duur van een opleiding. Het nu omscholen naar een beveiligingsberoep zal in de toekomst veel voordelen met zich meebrengen. Voornamelijk omdat de vergrijzing een grote rol speelt en veel werknemers binnen nu en een aantal jaar stoppen met werken.

Nu investeren in een jezelf door het volgen van een opleiding of door om- of bijscholing zal per direct alleen maar bijdragen aan jouw baangarantie en zekerheid!



Beveiliging en Veiligheid studenten poseren in werkveld



Met Beveiliging & Veiligheid heb je zekerheid

Niet alleen is er veel vraag naar werknemers in deze branche, ook neemt het aantal oproep-contracten en nul uren contracten af. En het aantal meer uren contracten nemen juist toe. Dit betekent dat er sneller vaste contracten aan worden geboden aan werknemers. Kortom, werknemers en afgestudeerden die nu de Beveiliging & Veiligheid sector ingaan of zich laten omscholen hebben een grote zekerheid op een lange-termijn baan.

Beveiliging & Veiligheid opleiding volgen bij Capabel

Bij Capabel Onderwijs bieden wij opleidingen aan in de sector Beveiliging & Veiligheid van Beveiliger tot Centralist Alarmcentrale. Bij ons heb je al binnen 4 tot 12 maanden een diploma of certificaat op zak en kun jij aan de slag met het handhaven van de orde en zorgen voor de veiligheid van anderen. Wil je meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's kan je brochures downloaden en voorlichtingen bezoeken die alle informatie geven over de verschillende Beveiliging & Veiligheid opleidingen.

Beveiliging & Veiligheid

Capabel Onderwijs medewerker Daphne
Gepubliceerd door: Daphne Verkroost, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Onderwijs, Taalontwikkeling Nederlands, MBO, MBO opleiding, MBO 2, Pre-MBO, Opleiding en Start en Schakel
 psycholoog coacht client
Enquête studenten Toegepaste Psychologie aan Capabel Hogeschool
De enquête is gehouden om inzicht te krijgen in wat onze studenten van de opleiding vinden en waarom ze voor Capabel kozen. Zie hier de belangrijkste uitkomsten:
Meer lezen
Beveiliging en Veiligheid beveiliger in uniform
Waar kun je werken als beveiliger niveau 2 of niveau 3?
Als je een opleiding tot beveiliger op mbo niveau 2 of niveau 3 hebt afgerond, opent zich een wereld vol carrièremogelijkheden binnen de beveiligingsbranche. In dit blog bekijken we waar je kunt werken als beveiliger voor zowel niveau 2 als 3, zodat je een beter beeld krijgt van de verschillende werkplekken.
Meer lezen
verzorgende staat bij de trap met documentatie
Het verschil tussen verpleegkundige en verzorgende IG
Wil je in de zorg werken en vraag je je af wat het verschil is tussen een verpleegkundige en een verzorgende IG? In dit artikel vertellen we je over de opleiding, het werk en het salaris.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding