Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Voorlichting MBO (BOL/BBL)

Voorlichtingen MBO(BOL/BBL)

Wat leuk dat je interesse hebt in onze opleidingen en een voorlichting wil bijwonen! Wil jij meer weten over onze BOL- en BBL-opleidingen, de startdata en de manier van opleiden? Meld je dan aan voor een voorlichtingsbijeenkomst!

Tijdens de bijeenkomsten krijg je informatie over het lesprogramma en onze onderwijsstructuur. Natuurlijk kun je ook een ​​persoonlijk studieadvies krijgen en al je vragen stellen. Op deze manier krijg je inzicht in welke opleiding het beste bij jou past. Ook krijg je een goede indruk van de aanpak en de opzet van onze opleidingen.

Behalve voorlichtingen verzorgen wij ook meelooplessen. Je kijkt dan een ochtend of middag mee in een lopende klas om een goed beeld te krijgen van onze manier van lesgeven en in gesprek te gaan met docent en medestudenten. Kun je niet wachten tot de voorlichting, bel ons dan en maak direct een afspraak voor een meelooples. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur te bereiken via T: 088 - 2701270 (optie 2).

Let op! Deze voorlichtingen zijn alleen bedoeld voor MBO BOL en BBL. Voor voorlichtingen voor de opleidingen in de Flexibele Leerweg+, hebben wij een ander overzicht waar je je aan kunt melden voor een voorlichting. Klik hier voor de voorlichtingen van de Flexibele Leerweg +.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding