Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Voorlichting Flexibele Leerweg +

Voorlichtingen Flexibele Leerweg +

Wat leuk dat je interesse hebt in onze opleidingen en een voorlichting wil bijwonen! Wil jij meer weten over onze opleidingen, de startdata en de manier van opleiden?
Meld je dan aan voor een voorlichtingsbijeenkomst!

Tijdens de bijeenkomsten krijg je informatie over het lesprogramma en onze onderwijsstructuur. Natuurlijk kun je ook een ​​persoonlijk studieadvies krijgen en al je vragen stellen. Op deze manier krijg je inzicht in welke opleiding het beste bij jou past. Ook krijg je een goede indruk van de aanpak en de opzet van onze opleidingen.

Let op: De voorlichtingen over onze Flexibele Leerwegen + worden volledig online gegeven. Wanneer jij je aanmeldt voor een voorlichting kun je deze op jouw gekozen dag en tijdstip via videostream volgen. De uitleg en de deelname link van de videostream ontvang je een dag van te voren op het door jouw opgegeven mail adres. Op deze manier hoef je niets te missen. Je kiest gemakkelijk vanuit huis de opleiding die het beste bij jou past.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding