Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Voorlichtingen
Capabel Onderwijs

Wat leuk dat je interesse hebt in onze opleidingen en een voorlichting wil bijwonen! Wij organiseren voorlichtingen voor onze MBO, HBO en Flexibele Leerweg+ opleidingen. Tijdens een voorlichting krijg je onder andere informatie over het lesprogramma, startdata en onze onderwijsstructuur. En er is alle ruimte om jouw vragen te stellen. Op deze manier krijg je inzicht in welke opleiding het beste bij jou past.

Kies hieronder of je interesse hebt in een mbo, hbo of flexibele leerweg opleiding en bekijk de voorlichtingsdata van jouw opleiding.

Interesse in een vak- of brancheopleiding of een module?

Als je interesse hebt in een vak- of brancheopleiding of een losse module dan kan je het best even contact met onze adviseurs opnemen. Voor deze opleidingen zijn namelijk geen voorlichtingen specifiek gericht op de inhoud en onderdelen. Via deze pagina kom je makkelijk en snel met ons in contact! 

Veelgestelde vragen 

Ook kan je kijken op onze pagina veelgestelde vragen. Hier staan alle vragen rondom financiering van je opleiding, de soorten opleidingen, startkwalificaties en nog veel meer. 

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding