Snel en gekwalificeerd personeel

Snel en gekwalificeerd personeel

De verkorte opleidingen van Capabel Onderwijs zijn voor werkgevers bijzonder interessant. Elke werkgever heeft belang bij goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Bij onze opleidingen gaan werken en studeren hand in hand. Zo kunnen medewerkers snel en adequaat hun opleiding afronden.

Onze opleidingen bieden veel voordelen. Uniek is dat onze MBO-opleidingen kortdurend zijn. In gemiddeld 52 lesweken kan uw medewerker al een MBO-diploma hebben behaald! Daarnaast bieden wij op HBO-niveau verschillende korte en praktijkgerichte modules aan waarmee uw medewerkers snel erkend hun kennis mee kunnen aanvullen.

Onze opleidingen sluiten aan bij de bestaande scholingsbehoefte van medewerkers in zorg en welzijn. Onze diploma’s zijn erkend en waardevast.

Landelijke dekking

Ook voor organisaties met een groot of landelijk werkgebied is Capabel opleidingspartner. Capabel biedt landelijke dekking. We hebben negen vestigingen verspreid over het land. U krijgt een vaste coördinator. De coördinator begeleidt uw medewerkers regionaal.

Subsidies

Werkgevers kunnen aanspraak maken op subsidie bij de keuze voor Capabel. Een door SBB erkend leerbedrijf kan in aanmerking komen voor de Subsidieregeling Praktijkleren. Kijk voor verdere informatie en voorwaarden op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De volgende HBO opleidingen komen hiervoor ook in aanmerking:

  • Farmaceutisch Consulent
  • Verpleegkundige
  • Verkort verpleegkundige
  • Social Work
  • Toegepaste Psychologie

Kijk bij RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) voor mogelijkheden voor subsidie Praktijkleren.

In-Company of regulier

Iedere werknemer kan in onze reguliere groepen meedoen. Wij kennen meerdere startmomenten per jaar. Zo hebben werknemers die een MBO-opleiding willen volgen ten minste 4 keer per jaar een instroommogelijkheid! Maar wij verzorgen ook maatwerktrajecten. Zowel op onze vestigingen als in-company.

Vragen

Vragen over maatwerktrajecten of over het combineren van werk en opleiding? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij zijn bereikbaar op 088-2701270 of stuur een mail naar info@capabel.nl.

Een professioneel bedrijf wil dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Een opleiding of training is daarvoor een goed instrument. De investeringen hiervoor leiden tot een betere marktpositie en een hoger rendement.

Capabel Onderwijs verzorgt de bij-en nascholing van medewerkers. Deze ondernemingen zijn actief in verschillende branches en bedrijfstakken. Capabel heeft een aanbod van praktijkgerichte vakopleidingen met actuele vakkennis. Hiermee vergroten medewerkers hun vakkennis.

Onze opleidingen en cursussen leiden op tot branche-erkende diploma's en certificaten. Capabel Onderwijs is ISO 9001 gecertificeerd.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.