Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Snel & gekwalificeerd personeel

Snel gekwalificeerde medewerkers

De verkorte opleidingen van Capabel Onderwijs zijn voor werkgevers bijzonder interessant. Je hebt als werkgever belang bij goed opgeleid en gekwalificeerd medewerkers. Bij opleidingen van Capabel gaan werken en studeren hand in hand. Zo kunnenmedewerkers snel en adequaat een erkende opleiding volgen.

Onze opleidingen bieden veel voordelen. Uniek is dat onze mbo-opleidingen kortdurend zijn. In gemiddeld 52 lesweken kan jouw medewerker al een mbo-diploma hebben behaald! Daarnaast bieden wij op hbo-niveau verschillende korte en praktijkgerichte opleidingen waarmee  een medewerker snel een erkend diploma kan halen.

Onze opleidingen sluiten aan bij de bestaande scholingsbehoefte van medewerkers in bijvoorbeeld zorg & welzijn, onderwijs & kinderopvang, beveiliging & veiligheid. Onze diploma’s zijn erkend en waardevast.

Landelijke dekking

Capabel Onderwijs vestigingen in Nederland

Werk je voor een regionale of landelijke organisatie? In beide gevallen is Capabel mogelijk voor jou de opleidingspartner. Capabel biedt landelijke dekking. Er zijn elf vestigingen verspreid over het land.

Subsidies

Je kunt als werkgever aanspraak maken op subsidie als je kiest voor een opleiding bij Capabel. Is jouw bedrijf een door SBB erkend leerbedrijf dan kan je in aanmerking komen voor de Subsidieregeling Praktijkleren. Kijk bij RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) voor mogelijkheden voor subsidie Praktijkleren.

In-Company of via inschrijving

Een medewerker kan een reguliere geplande opleiding volgen. De opleidingen starten meerdere keren per jaar en in de meeste regio’s. Met een werkgever zijn kortingen af te spreken als het om meerdere medewerkers gaat. Maar wij kunnen de erkende opleidingen ook in-company verzorgen en hierbij ook bestaande expertise en ervaring betrekken in een op maat gemaakte opleiding.

Vragen

Heb je een vraag over bijvoorbeeld kortingen, maatwerk, voorlichting of over het combineren van werk?

Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij zijn bereikbaar op

Onze opleidingen leiden op tot branche-erkende diploma's en certificaten.

Een vrouwelijke business assistent lacht bellend

Werkgevers met Capabel opgeleide medewerkers

A.S. Watson Group
Achmea
ADP Nederland
Ahold Delhaize
AkzoNobel
Allianz
Belastingdienst
Boots Nederland BV
Brunel Nederland BV
De Nederlandsche Bank
Erasmus MC
Flora Holland
Hitachi Construction Machinery Europe
ICT Academie Apeldoorn BV
KPMG Staffing & Facility
Kröller Müller Museum
Leger des Heils
Maxima Medisch Centrum
Norlandia Kinderopvang B.V.
Pro Persona
Rhenus Logistics
Rijksmuseum
Tata Steel
Trigion Beveiliging
VDL Groep bv

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding