Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Werken bij Capabel

Werken bij Capabel Onderwijs

Werken bij Capabel Onderwijs is werken bij een innovatieve en actieve organisatie met een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Capabel Onderwijs loopt voorop in de ontwikkeling van verkorte Mbo-opleidingen en unieke opleidingsmodellen. Bij ons werken professionals die hun vak verstaan ​​en trots zijn op onze instelling. Wil je daarbij horen? Kijk naar onze vacatures.

We zijn een organisatie die zich richt op het bieden van kansen aan diegenen die een nieuwe start willen maken voor een beter toekomstperspectief. Onze medewerkers voelen zich betrokken bij de persoonlijke groei van onze studenten. Het is deze betrokkenheid en onze specifieke focus op een diverse doelgroep die ervoor zorgen dat mensen die bij ons passen niet alleen met plezier bij ons blijven werken, maar ook een waardevolle impact hebben op het leven van onze studenten.

Dit zijn vijf redenen waarom Capabel als werkgever bij jou zou passen:

  • Je waardeert een open en sociale werkcultuur.
  • Je wilt graag vrijheid in je werk en pakt hier ook je verantwoordelijkheid in.
  • Je werkt graag met gemotiveerde, volwassen studenten.
  • Je wilt graag doorgroeien! Bij Capabel investeren wij in onze collega's.
  • Je wilt een maatschappelijk bijdrage leveren en bouwen aan een betere toekomst voor onze studenten.

Docent Mohamed

"Het was voor mij altijd een droom om docent te worden, maar ik had niet de tijd en energie om opnieuw een volledige HBO-opleiding te volgen. Toen ik ontdekte dat Capabel Onderwijs de mogelijkheid biedt om te starten met lesgeven, heb ik die kans met beide handen aangegrepen! 

Nu sta ik bijna een halfjaar voor de klas als docent Sociaal Werker bij Capabel Onderwijs en dat bevalt heel erg goed. Capabel Onderwijs biedt mij de vrijheid en ruimte om mijn potentieel als docent te ontdekken en ik word hier goed in ondersteund."

Mohamed Balah - Docent Sociaal Werker & Maatschappelijke Zorg sinds 2023

Ontwikkel jezelf als docent bij Capabel Onderwijs

Geen lerarenopleiding, maar wel een prof in je vakgebied? En word je daarnaast gemotiveerd door onze doelgroep en het geven van begeleiding? Dan kan je starten bij Capabel Onderwijs als praktijkdocent. Wij zijn altijd op zoek naar helden uit de praktijk. 

Ontdek hoe Capabel Onderwijs jou kan helpen om jouw potentieel als docent te benutten. Met jouw praktijkervaring en onze ondersteuning & opleiding ontwikkel jij jezelf tot een professional in het onderwijs. Enkele voordelen waar je op kunt rekenen:

✅ Inwerkdagen: Je krijgt uitgebreide ondersteuning bij het starten in het onderwijs, zodat je met vertrouwen je eerste stappen kunt zetten.

✅ Buddy-systeem: Een ervaren mentor die je begeleidt en je helpt bij vragen en uitdagingen.

✅ Hbo minor programma Onderwijsprofessional: Maak gebruik van de mogelijkheid om deel te nemen aan dit speciale programma, exclusief voor Capabel-docenten, om je pedagogische en didactische vaardigheden verder te ontwikkelen.

✅ Interne trainingsdagen/werkconferenties: Blijf jezelf ontwikkelen door deel te nemen aan interne trainingen en werkconferenties die je helpen groeien als docent.

✅ Intervisie en lesbezoeken: Leer van je collega's en krijg waardevolle feedback door middel van intervisiesessies en lesbezoeken.

✅ Ondersteuning van je vakgroep & vestigingsmanager: Een bevlogen team van collega's staat altijd klaar om jou te ondersteunen in de voorbereiding van je lessen! 

Bij Capabel Onderwijs geloven we in jouw potentieel als toekomstige docent! Wij helpen je graag verder naar jouw droombaan in het onderwijs met de juiste ondersteuning en opleiding vanuit Capabel. Neem contact op met onze recruiters om jouw mogelijkheden te bespreken via 088-2701270 of sollicitatie@capabel.nl.

Vacatures

Vacatures

Vacatures Capabel MBO - Onderwijsgevend
Vacatures Capabel MBO - Ondersteunend

Werken bij Capabel studentenzaken, onderwijsontwikkeling, planning of het examenbureau: het is altijd dynamisch en je werkt mee aan de ontwikkeling van onze studenten. Capabel is een OCW erkende onderwijsinstelling voor MBO en HBO en dat brengt een borgende structuur met zich mee. Hier speel jij een rol in. Capabel werkt vanuit 13 vestigingen met als hoofdvestiging Utrecht. Er werken ruim 250 medewerkers. Interesse? Kijk bij onderstaande vacatures of die je aanspreken.

Over Capabel Onderwijs

Capabel Onderwijs brengt al ruim 35 jaar een leven lang ontwikkelen voor iedereen in de praktijk! Bij Capabel kunnen volwassen studenten terecht voor erkende, verkorte beroepsopleidingen in het mbo, vak- en brancheopleidingen en taalonderwijs. Iedereen is welkom: herstarters, anderstaligen, zij-instromers en omscholers. Wij hebben de kennis in huis om onze studenten te begeleiden naar het diploma. Ons onderwijs is flexibel en toegankelijk. Altijd Kort & krachtig. 

Samen werken we aan de toekomst van onze studenten en cursisten, met ruim 200 gemotiveerde collega's. Wij begrijpen dat ervaring in het werkveld van onschatbare waarde is in het onderwijs. Daarom werken we met docenten met wortels in de praktijk die blijven motiveren. In het aanbod van onze opleidingen richting wij ons bij voorkeur op kraptesectoren. Dat biedt perspectief, zowel voor onze studenten als voor de maatschappij. 

Capabel Onderwijs maakt onderdeel uit van Calder Holding, een grote sociale onderneming. We zijn maatschappelijk ondernemers. ‘Van inactief naar actief’ is ons motto, en dat doen wij op de gebieden onderwijs, zorg en werk. We streven ernaar om het juiste te doen voor mensen die tijdelijk wat extra ondersteuning nodig hebben en we durven ons daarbij te verbinden aan resultaten.

Staat je ideale functie er niet tussen? Stuur je CV/open sollicitatie naar sollicitatie@capabel.nl of neem contact op via 088-2701270

Werken bij Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool is een innoverende en groeiende organisatie. Wij hebben een uniek opleidingsmodel waarin gewerkt wordt met thematische leerprojecten. Geen reeks vakken maar op beroepsrollen en contexten gebaseerde thematische leerprojecten zijn bepalend in het onderwijs en stimuleren zo de leerprestatie bij studenten.

Wij verzorgen onderwijs in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Zwolle.

Capabel Hogeschool is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te halen. Talent als basis, diversiteit als kracht. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je ook jouw leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

Staat je ideale functie er niet tussen? Stuur je CV/open sollicitatie naar werken@capabelhogeschool.nl of bel ons 088 – 2701233

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding