Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Werken bij Capabel

Werken bij Capabel MBO

Werken bij Capabel MBO is werken bij een innovatieve en actieve organisatie. Capabel Onderwijs loopt voorop in de ontwikkeling van verkorte MBO-opleidingen en unieke opleidingsmodellen. Bij ons werken professionals die hun vak verstaan en trots zijn op ons bedrijf. Wil je daarbij horen? Kijk naar onze vacatures.

Bij Capabel MBO werken ruim 200 medewerkers. Samen werken we aan de toekomst van onze studenten. Capabel Onderwijs is onderdeel van Calder Holding, een grote sociale onderneming.

Capabel verzorgt MBO opleidingen en Beroeps & vakopleidingen. De opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. In het korte en krachtige opleidingsprogramma gaan theorie en praktijk hand in hand. De aangeboden theorie wordt direct in de praktijk gebracht.

We zijn een organisatie die zich richt op het bieden van kansen aan diegenen die een nieuwe start willen maken voor een beter toekomstperspectief. Onze medewerkers voelen zich betrokken bij de persoonlijke groei van onze studenten. Het is deze betrokkenheid en onze specifieke focus op een diverse doelgroep die ervoor zorgen dat mensen die bij ons passen niet alleen met plezier bij ons blijven werken, maar ook een waardevolle impact hebben op het leven van onze studenten.

Redenen waarom jij voor Capabel kiest

  • Je waardeert een open en sociale werkcultuur.
  • Je wilt graag vrijheid in je werk en pakt hier ook je verantwoordelijkheid in.
  • Je werkt graag met gemotiveerde, volwassen cursisten.
  • Je wilt graag doorgroeien! Bij Capabel investeren wij in onze collega's.
  • Je wilt bijdragen aan de ontwikkeling en vernieuwing in het onderwijs.

Over Capabel Onderwijs

Capabel Onderwijs brengt al ruim 35 jaar een leven lang ontwikkelen voor iedereen in de praktijk! Bij Capabel kunnen volwassen studenten terecht voor erkende, verkorte beroepsopleidingen in het mbo, vak- en brancheopleidingen en taalonderwijs. Iedereen is welkom: herstarters, anderstaligen, zij-instromers en omscholers. Wij hebben de kennis in huis om onze studenten te begeleiden naar het diploma. Ons onderwijs is flexibel en toegankelijk. Altijd Kort & krachtig. 

Samen werken we aan de toekomst van onze studenten en cursisten, met ruim 200 gemotiveerde collega's. Wij begrijpen dat ervaring in het werkveld van onschatbare waarde is in het onderwijs. Daarom werken we met docenten met wortels in de praktijk die blijven motiveren. In het aanbod van onze opleidingen richting wij ons bij voorkeur op kraptesectoren. Dat biedt perspectief, zowel voor onze studenten als voor de maatschappij. 

Capabel Onderwijs maakt onderdeel uit van Calder Holding, een grote sociale onderneming. We zijn maatschappelijk ondernemers. ‘Van inactief naar actief’ is ons motto, en dat doen wij op de gebieden onderwijs, zorg en werk. We streven ernaar om het juiste te doen voor mensen die tijdelijk wat extra ondersteuning nodig hebben en we durven ons daarbij te verbinden aan resultaten.

Interesse? Wij ontvangen je open sollicitatie graag via sollicitatie@capabel.nl of neem contact op via 088-2701270

Werken bij Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool is een innoverende en groeiende organisatie. Wij hebben een uniek opleidingsmodel waarin gewerkt wordt met thematische leerprojecten. Geen reeks vakken maar op beroepsrollen en contexten gebaseerde thematische leerprojecten zijn bepalend in het onderwijs en stimuleren zo de leerprestatie bij studenten.

Wij verzorgen onderwijs in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Zwolle.

Capabel Hogeschool is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te halen. Talent als basis, diversiteit als kracht. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je ook jouw leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

Wij ontvangen je open sollicitatie graag via werken@capabelhogeschool.nl of bel ons 088 – 2701233

Werken bij ondersteunende afdelingen

Werken bij Capabel studentenzaken, onderwijsontwikkeling, planning of het examenbureau: het is altijd dynamisch en je werkt mee aan de ontwikkeling van onze studenten. Capabel is een OCW erkende onderwijsinstelling voor MBO en HBO en dat brengt een borgende structuur met zich mee. Hier speel jij een rol in. Capabel werkt vanuit 11 vestigingen met als hoofdvestiging Utrecht. Er werken ruim 250 medewerkers. Interesse? Kijk bij onderstaande vacatures of die je aanspreken.

Als je belangstelling hebt ontvangen wij je open sollicitatie graag via sollicitatie@capabel.nl of neem contact op via 088-2701270.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.