Een actieve organisatie

Werken bij Capabel Onderwijs is werken bij een innovatieve en actieve organisatie. Capabel Onderwijs loopt voorop in de ontwikkeling van verkorte Mbo-opleidingen en unieke opleidingsmodellen. Bij ons werken professionals die hun vak verstaan ​​en trots zijn op ons bedrijf. 

Bij Capabel Onderwijs werken ruim 200 medewerkers. Samen werken we aan de toekomst van onze studenten. Capabel Onderwijs maakt onderdeel uit van Calder Holding, een grote sociale onderneming. Calder Holding is een bundeling van bedrijven in de domeinen onderwijs, zorg en werk.

Over Capabel Onderwijs

Capabel Onderwijs biedt Mbo-opleidingen, Hbo-opleidingen en vakopleidingen. De opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. In het korte en krachtige opleidingsprogramma gaan theorie en praktijk hand in hand. De aangeboden theorie wordt direct in de praktijk gebracht.

Wij ontvangen je open sollicitatie graag via sollicitatie@capabel.nl of neem contact op via 088-2701270

Redenen waarom jij voor Capabel kiest

  • Je waardeert een open en sociale werkcultuur.
  • Je wilt graag vrijheid in je werk en pakt hier ook je verantwoordelijkheid in.
  • Je werkt graag met gemotiveerde, volwassen cursisten.
  • Je wilt graag doorgroeien! Bij Capabel investeren wij in onze collega's.
  • Je wilt bijdragen aan de ontwikkeling en vernieuwing in het onderwijs.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.