Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Capabel Onderwijs helpt studenten van Profit Opleidingen verder na faillissement 

 

Studenten Profit Opleidingen kunnen na faillissement rekenen op Capabel Onderwijs

Capabel Onderwijs neemt de studentendossiers over uit de faillissementsboedel van Profit Opleidingen, mbo-opleider voor maatschappelijke zorg en pedagogisch werk in Zwolle en omstreken. Dit betekent dat er een einde komt aan een periode van onzekerheid voor deze studenten. Directeur van Capabel Onderwijs Barbara van Beek zegt hierover: “Wij gaan er alles aan doen om de studenten op een professionele en positieve manier hun opleiding te laten vervolgen.”

Capabel Onderwijs is in de afgelopen week met de curator van Profit Opleidingen overeengekomen, dat zij alle studentendossiers overnemen. Van Beek: “Vanuit Capabel Onderwijs vinden wij dat we als onderwijsinstelling de morele plicht hebben om te onderzoeken hoe we studenten in een dergelijk nijpende situatie kunnen helpen.” Dit betekent onder andere dat Capabel Onderwijs met elke student in gesprek gaat om te bekijken hoe zij alsnog hun diploma kunnen halen. Capabel Onderwijs neemt ook contact op met de leerbedrijven waar Profit Opleidingen mee samenwerkte om te praten over de voortzetting van deze samenwerking.

Naast vestigingen in o.a. Zwolle en Utrecht groeit Capabel Onderwijs met nieuwe locaties in Hengelo en Amersfoort. De onderwijsinstelling staat altijd open voor Profit én nieuwe studenten, opdrachtgevers en leerbedrijven. “Voor nu wensen wij alle (oud)medewerkers en oprichters van Profit Opleidingen veel sterkte toe de komende tijd.”, besluit Van Beek.

Capabel Onderwijs is al ruim 30 jaar dé specialist in verkorte opleidingen en brengt een leven lang ontwikkelen voor iedereen in de praktijk. Wij bieden erkende en verkorte beroepsopleidingen waarmee de studenten hun toekomstperspectief vergroten en bekwaam en gemotiveerd de arbeidsmarkt betreden.

Capabel Onderwijs medewerker Marloes DEF
Gepubliceerd door: Marloes Straatman, Marketing & Communicatie Calder Holding
Beveiliger controleert het magazijn
Wat betekent het als je als beveiliger als ZZP'er werkt?
Als je een carrière als beveiliger overweegt, heb je misschien wel eens gehoord van de mogelijkheid om als zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) te werken. Maar wat houdt het precies in om als beveiliger als ZZP'er aan de slag te gaan?
Meer lezen
Beveiliging en Veiligheid beveiliger in uniform
Wat verdient een Beveiliger?
Als je overweegt om aan een carrière als beveiliger te beginnen, is het ook belangrijk om te weten wat je kunt verwachten qua salaris. In dit blog vertellen we je wat een Beveiliger niveau 2 en een Beveiliger niveau 3 verdienen.
Meer lezen
Verpleegkundige staat aan bed bij patiënt
Waar kan je werken als verzorgende IG?
Ben jij geïnteresseerd in onze verkorte opleiding tot verzorgende IG en vraag je je af waar je straks aan de slag kunt? Als verzorgende IG kun je op heel veel verschillende plekken werken! We vertellen je er alles over in dit blog.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding