Start & Schakel

Meest gekozen

Nederlands

Meer lezen

Rekenen

Meer lezen

Er zijn zoveel redenen om te starten 

Voldoe jij nog niet aan het instapniveau Nederlands of rekenen voor de mbo-opleiding die je wilt volgen? Dan is het belangrijk om hier te starten om jouw doel te bereiken.

In het vakgebied Start & Schakel kun je bij Capabel Onderwijs terecht als je een extra opstapje of schakel nodig hebt voor een vervolgstap. Capabel voorziet in de start- en schakelmodules/ cursussen Nederlands en Rekenen. De opleidingen bij Capabel zijn veelzijdig, praktijkgericht en bieden een uitstekende basis voor jouw succesvolle toekomst!

Kies jouw opleiding 

Pre-MBO

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw voorbereiding op een vervolgstap start hier. Met onze verkorte (pre) MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

We hielpen elkaar om allemaal ons doel te bereiken

Janine, student Apothekersassistent

Bekijk onze opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.