Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Wie verdient een krachtig cadeau?

opleiding cadeau Top 3 2023 Capabel Onderwijs

De winnaars zijn bekend!

De stembussen voor onze campagne "Wie verdient een krachtig cadeau" zijn gesloten, en we zijn verheugd om de winnaars bekend te maken!

Een grote felicitatie aan Mourad, die de gelukkige winnaar is van een gratis opleiding van Capabel Onderwijs. We wensen hem al het succes toe op zijn pad naar een stralende toekomst.

Maar laten we ook zeker niet vergeten om onze andere twee winnaars te vieren! Jullie hebben allemaal indruk op ons gemaakt, en we zijn verheugd om jullie aanstaande donderdag op 21 december te verwelkomen op de prijsuitreiking.

Save the date: op 21 december aanstaande om 15:00u organiseren we een feestelijke prijsuitreiking waarbij we alle 10 finalisten in het zonnetje zullen zetten. Een moment om te vieren, te delen en te genieten van elkaars succes! De prijsuitreiking vindt plaats bij Capabel Utrecht.

Mourad, nogmaals van harte gefeliciteerd!

Een speciale dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van onze prachtige campagne "Wie verdient een krachtig cadeau". Jullie nominaties, stemmen en onvoorwaardelijke steun hebben dit mogelijk gemaakt, en we zijn overweldigd door wat we samen hebben bereikt!

Het is geweldig om te zien hoe iedereen samenkomt om anderen te ondersteunen en kansen te bieden. Laten we deze positieve energie vasthouden en blijven streven naar groei, kansen en ontwikkeling. Bedankt voor jullie bijdragen en laten we samen toewerken naar een nog stralendere toekomst voor iedereen!

De campagne in het kort

Bij Capabel Onderwijs geloven we dat iedereen recht heeft op toegang tot kwalitatief onderwijs, ongeacht hun situatie. Daarom kan jij tijdens deze jaarlijkse campagne iemand nomineren die het verdient om een complete mbo opleiding of het eerste jaar van een hbo opleiding naar keuze te volgen bij Capabel Onderwijs. Denk bijvoorbeeld eens aan iemand die altijd klaarstaat voor iedereen, iemand die zichzelf altijd wegcijfert voor anderen, of iemand die door financiële redenen geen diploma heeft kunnen halen. Deel hun verhaal en help hen de kennis en vaardigheden te verwerven die ze nodig hebben om hun dromen waar te maken.

De stembussen van editie 2023 zijn vanaf 17 december gesloten. Op 18 december aanstaande worden de 3 winnaars bekend gemaakt en op 21 december vindt er een feestelijke prijsuitreiking plaats bij Capabel Onderwijs in Utrecht. Degene in de top 10 met de meeste stemmen krijgt een volledige opleiding cadeau bij Capabel Onderwijs. 

Waarom meedoen?

Het is meer dan alleen een opleiding. Het is een kans op een betere toekomst. Of je nu iemand kent die streeft naar een carrièreswitch, die hun passie wil volgen, of die gewoon wat extra hulp nodig heeft om hun doelen te bereiken, deze campagne biedt de mogelijkheid om levens te veranderen. Of gun jij jezelf die kans op een carrièreswitch en heb je net dat duwtje in de rug nodig? Nomineer dan jezelf! 

Capabel biedt verkorte mbo opleidingen, dus ben je ook snel klaar om je passie te verwezenlijken. Kies je voor een hbo opleiding? Dan krijg je het eerste jaar gratis en ben je alweer een stap dichterbij dat diploma!

                            

Hoe werkt het?

  1. Nomineer iemand: Vertel ons wie je wilt nomineren en waarom. Geef ons inzicht in de uitdagingen en kansen waarmee jouw genomineerde wordt geconfronteerd. Hoe zal deze opleiding hun leven verbeteren? Wat maakt hen speciaal en waarom verdienen ze een mbo opleiding of het eerste jaar van een hbo opleiding? De nominatieronde is 19 november gesloten. 
  2. Selectie en stemronde: In deze ronde wordt er door de jury een top 10 geselecteerd. Vervolgens gaan deze 10 finalisten zelf zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Degene met de meeste stemmen mag een volledige opleiding gratis volgen bij Capabel Onderwijs. Niet geselecteerd? Niet getreurd, volgend jaar is er weer een kans! Vanaf 27 november kan je jouw stem uitbrengen op de 10 finalisten. 
  3. Uitreiking: Nadat de stemmen zijn geteld is de top 3 bekend. Tijdens de uitreiking op vestiging Utrecht van Capabel Onderwijs op 21 december zal tijdens op feestelijke middag de cheque voor een opleiding naar keuze overhandigd worden. De top 3 finalisten ontvangen allen een presentje.

Wist je dat...

Krachtig opleiding Cadeau Blog India

 

Wij vanuit Capabel Onderwijs een soortgelijke campagne hebben in samenwerking met Stichting Nav-Jeevan? Wij matchen de waarde van de mbo-opleiding tijdens deze campagne met een extra bijdrage aan Nav-Jeevan waardoor kinderen in India ook een opleiding kunnen volgen! Ook helpt Capabel met schoolboeken en -materialen voor de kinderen. 

Verzamel stemmen

Krachtig opleiding cadeau sfeerbeeld Capabel Onderwijs

 

Ben je genomineerd voor de "Wie verdient een krachtig cadeau?"-campagne? Dit is een fantastische prestatie, maar om die opleiding daadwerkelijk te winnen, moet je nu aan de slag om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Hier zijn enkele tips om je te helpen succesvol te zijn. Verzamel zoveel mogelijk stemmen!

Vorige winnaars

Opleiding cadeau winnaar Mimoun poseert

 

De campagne 'Wie verdient een krachtig cadeau?' loopt al een aantal jaar, en dat betekent dat er al een aantal winnaars aan vooraf zijn gegaan. Benieuwd naar de winnaars van voorgaande jaren en welke opleiding ze hebben gekozen? Deze toppers hebben hun opleiding al afgerond.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding