Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Wie verdient een krachtig cadeau?

Nomineer iemand om een opleiding te winnen!

Bij Capabel Onderwijs geloven we dat iedereen recht heeft op toegang tot kwalitatief onderwijs, ongeacht hun situatie. Daarom kan jij tijdens deze jaarlijkse campagne iemand nomineren die het verdient om een complete mbo opleiding of het eerste jaar van een hbo opleiding naar keuze te volgen bij Capabel Onderwijs. Denk bijvoorbeeld eens aan iemand die altijd klaarstaat voor iedereen, iemand die zichzelf altijd wegcijfert voor anderen, of iemand die door financiële redenen geen diploma heeft kunnen halen. Deel hun verhaal en help hen de kennis en vaardigheden te verwerven die ze nodig hebben om hun dromen waar te maken.

De stembussen van editie 2023 zijn vanaf 19 november gesloten. Op 27 november aanstaande wordt de 10 top kandidaten bekend gemaakt en kan je jouw stem uitbrengen. Degene in de top 10 met de meeste stemmen krijgt een volledige opleiding cadeau bij Capabel Onderwijs. 

Waarom meedoen?

Het is meer dan alleen een opleiding. Het is een kans op een betere toekomst. Of je nu iemand kent die streeft naar een carrièreswitch, die hun passie wil volgen, of die gewoon wat extra hulp nodig heeft om hun doelen te bereiken, deze campagne biedt de mogelijkheid om levens te veranderen. Of gun jij jezelf die kans op een carrièreswitch en heb je net dat duwtje in de rug nodig? Nomineer dan jezelf! 

Capabel biedt verkorte mbo opleidingen, dus ben je ook snel klaar om je passie te verwezenlijken. Kies je voor een hbo opleiding? Dan krijg je het eerste jaar gratis en ben je alweer een stap dichterbij dat diploma!

                            

Hoe werkt het?

  1. Nomineer iemand: Vertel ons wie je wilt nomineren en waarom. Geef ons inzicht in de uitdagingen en kansen waarmee jouw genomineerde wordt geconfronteerd. Hoe zal deze opleiding hun leven verbeteren? Wat maakt hen speciaal en waarom verdienen ze een mbo opleiding of het eerste jaar van een hbo opleiding? De nominatieronde is 19 november gesloten. 
  2. Selectie en stemronde: In deze ronde wordt er door de jury een top 10 geselecteerd. Vervolgens gaan deze 10 finalisten zelf zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Degene met de meeste stemmen mag een volledige opleiding gratis volgen bij Capabel Onderwijs. Niet geselecteerd? Niet getreurd, volgend jaar is er weer een kans! Vanaf 27 november kan je jouw stem uitbrengen op de 10 finalisten. 
  3. Uitreiking: Nadat de stemmen zijn geteld is de top 3 bekend. Tijdens de uitreiking op vestiging Utrecht van Capabel Onderwijs op 21 december zal tijdens op feestelijke middag de cheque voor een opleiding naar keuze overhandigd worden. De top 3 finalisten ontvangen allen een presentje.

 

 

Wist je dat...

 

Wij vanuit Capabel Onderwijs een soortgelijke campagne hebben in samenwerking met Stichting Nav-Jeevan? Wij matchen de waarde van de mbo-opleiding tijdens deze campagne met een extra bijdrage aan Nav-Jeevan waardoor kinderen in India ook een opleiding kunnen volgen! Ook helpt Capabel met schoolboeken en -materialen voor de kinderen. 

Verzamel stemmen

 

Ben je genomineerd voor de "Wie verdient een krachtig cadeau?"-campagne? Dit is een fantastische prestatie, maar om die opleiding daadwerkelijk te winnen, moet je nu aan de slag om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Hier zijn enkele tips om je te helpen succesvol te zijn. Verzamel zoveel mogelijk stemmen!

Vorige winnaars

 

De campagne 'Wie verdient een krachtig cadeau?' loopt al een aantal jaar, en dat betekent dat er al een aantal winnaars aan vooraf zijn gegaan. Benieuwd naar de winnaars van voorgaande jaren en welke opleiding ze hebben gekozen? Deze toppers hebben hun opleiding al afgerond.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.