Beveiliging & Veiligheid
opleidingen

Meest gekozen

MBO Beveiliger 2

in 12 maanden Meer lezen

Basisopleiding Centralist Alarmcentrale

in 4 maanden Meer lezen

MBO Beveiliger 3

in 12 maanden Meer lezen

Zorgen voor de veiligheid van mensen

Jij wilt zorgen voor de veiligheid van mensen. Bijvoorbeeld in de luchthavenbeveiliging zoals op Schiphol, de winkelsurveillance, als persoonsbeveiliger of bewaker. Daarom is een opleiding in de beveiliging echt iets voor jou. Denk eens aan de mbo-opleiding Beveiliger of MBO Handhaver Toezicht en Veiligheid. In het vakgebied Beveiliging & Veiligheid kun je bij Capabel Onderwijs terecht voor een groot aanbod aan mbo-opleidingen, brancheopleidingen en cursussen. De opleidingen bij Capabel zijn veelzijdig, praktijkgericht en bieden een uitstekende basis voor jouw succesvolle toekomst in de beveiliging!

Kies jouw opleiding

MBO 2

MBO 3

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken in de sector Beveiliging & Veiligheid start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Ik had zo een stageplek gevonden

Suzan Moortrop, student MBO Verpleegkundige

Bekijk onze opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.