Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Capabel Onderwijs breidt uit met de overname van Farmacie Opleidingen

 

Capabel zet nieuwe stap in farmaceutisch onderwijs met overname Farmacie Opleidingen van TVOsolutions

Capabel Onderwijs breidt uit met de overname van activiteiten van Farmacie Opleidingen, voorheen onderdeel van TVOsolutions. De leergang Pharmacy Practitioner wordt overgenomen door Capabel Hogeschool en de nascholingsmodules zullen verzorgd worden door Capabel PRO. TVOsolutions is blij met deze stap en heeft er vertrouwen in dat Farmacie Opleidingen alle aandacht zal krijgen die het verdient!

Capabel Hogeschool en Capabel PRO nemen de verantwoordelijkheid over voor de Farmacie Opleidingen van TVOsolutions. Dit omvat zowel de leergang Pharmacy Practitioner als de thematrainingen en specialisatiemodules. TVOsolutions is verheugd over deze ontwikkeling en heeft er alle vertrouwen in dat Capabel de activiteiten van Farmacie Opleidingen met succes en expertise zal voortzetten.

Farmacie Opleidingen blijft dan ook de thematrainingen en specialisatiemodules verzorgen. Alles blijft zoals het was voor onze cursisten, zodat zij ongestoord kunnen doorgaan met hun professionele ontwikkeling binnen de farmacie. De e-learnings blijven op dezelfde manier beschikbaar via de vertrouwde website, het portaal en de app. De nieuwe leergangen voor Pharmacy Practitioner zullen de komende maanden geleidelijk geïntegreerd worden in het curriculum van Capabel Hogeschool. Projectmanager Miriam Huisman van Farmacie Opleidingen blijft hierbij betrokken om een soepele overgang en continue ondersteuning te waarborgen.

We kijken uit naar een mooie voortzetting en zijn toegewijd aan onze missie om optimale ondersteuning te bieden aan onze cursisten in hun professionele groei. Met vertrouwen en enthousiasme gaan we een succesvolle toekomst voor Farmacie Opleidingen tegemoet. Voor verdere informatie of ondersteuning zijn we nog altijd te vinden op farmacieopleidingen.nl en te bereiken via info@farmacieopleidingen.nl, of bel ons op 088 270 1270.

Foto van overdracht Farmacie Opleidingen aan Capabel Onderwijs

 

Over Capabel PRO

Capabel PRO is onderdeel van Calder Holding en is dé autoriteit in begeleid verkort erkend afstandsonderwijs. Capabel PRO leidt jaarlijks zo’n 6.000 deelnemers op voor een vakdiploma, branche-diploma of mbo-diploma. Capabel PRO biedt opleidingen aan voor diverse branches, zoals opleidingen voor de drogisterij, parfumerie en bijvoorbeeld de beveiliging. De opleidingen van Capabel PRO kenmerken zich door de praktische en concrete leerstof, aansluitend bij de professionele context van de cursist. In de opleidingen wordt doelgericht naar een diploma of certificaat toegewerkt.

Over Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool heeft meer dan 15 jaar ervaring in praktijkgestuurd hbo. In praktijkgestuurd hbo ontwikkelt de student zich in leerprojecten per beroepsonderdeel, waar kennis, vaardigheden en competenties in samenhang aan bod komen. Ons onderwijsmodel sluit aan bij de wijze waarop mensen leren door te werken. Door verdeelde aandacht voor samenhangende kennis, vaardigheden en beroepskenmerken begint de ontwikkeling al vanaf het begin van de opleiding, waar deze normaalgesproken alleen tijdens de stage of pas na de studie aanvangt. Capabel Hogeschool werkt met kleine groepen, waardoor elke student kan rekenen op veel persoonlijke aandacht.

Capabel Onderwijs medewerker Marloes DEF
Gepubliceerd door: Marloes Straatman, Marketing & Communicatie Calder Holding
BOA staat lachend in uniform in wijk
Hoe lang duurt het om beveiliger te worden?
Als je droomt van een carrière in de beveiliging, vraag je je misschien af hoe snel je aan de slag kunt in dit boeiende vakgebied. Capabel Onderwijs biedt versnelde opleidingsmogelijkheden om jou te helpen in korte tijd je doelen te bereiken.
Meer lezen
Beveiliger controleert het magazijn
Hoe word je beveiliger?
Ben je geïnteresseerd in een carrière als beveiliger en vraag je je af wat je nodig hebt om zo’n baan te bemachtigen? In dit blog komt aan de orde hoe je beveiliger kunt worden en welke stappen je kunt nemen om jouw droom te verwezenlijken.
Meer lezen
Verpleegkundige staat met haar handen in de zak
Waarom kies je voor de opleiding Verzorgende IG?
Het beroep van Verzorgende-IG biedt veel kansen voor mensen die anderen willen helpen. Denk je eraan om deze opleiding te doen? Hier zijn vijf redenen waarom de opleiding Verzorgende-IG de juiste keuze voor jou kan zijn.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding