Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Capabel Onderwijs breidt uit met de overname van Farmacie Opleidingen

 

Capabel zet nieuwe stap in farmaceutisch onderwijs met overname Farmacie Opleidingen van TVOsolutions

Capabel Onderwijs breidt uit met de overname van activiteiten van Farmacie Opleidingen, voorheen onderdeel van TVOsolutions. De leergang Pharmacy Practitioner wordt overgenomen door Capabel Hogeschool en de nascholingsmodules zullen verzorgd worden door Capabel PRO. TVOsolutions is blij met deze stap en heeft er vertrouwen in dat Farmacie Opleidingen alle aandacht zal krijgen die het verdient!

Capabel Hogeschool en Capabel PRO nemen de verantwoordelijkheid over voor de Farmacie Opleidingen van TVOsolutions. Dit omvat zowel de leergang Pharmacy Practitioner als de thematrainingen en specialisatiemodules. TVOsolutions is verheugd over deze ontwikkeling en heeft er alle vertrouwen in dat Capabel de activiteiten van Farmacie Opleidingen met succes en expertise zal voortzetten.

Farmacie Opleidingen blijft dan ook de thematrainingen en specialisatiemodules verzorgen. Alles blijft zoals het was voor onze cursisten, zodat zij ongestoord kunnen doorgaan met hun professionele ontwikkeling binnen de farmacie. De e-learnings blijven op dezelfde manier beschikbaar via de vertrouwde website, het portaal en de app. De nieuwe leergangen voor Pharmacy Practitioner zullen de komende maanden geleidelijk geïntegreerd worden in het curriculum van Capabel Hogeschool. Projectmanager Miriam Huisman van Farmacie Opleidingen blijft hierbij betrokken om een soepele overgang en continue ondersteuning te waarborgen.

We kijken uit naar een mooie voortzetting en zijn toegewijd aan onze missie om optimale ondersteuning te bieden aan onze cursisten in hun professionele groei. Met vertrouwen en enthousiasme gaan we een succesvolle toekomst voor Farmacie Opleidingen tegemoet. Voor verdere informatie of ondersteuning zijn we nog altijd te vinden op farmacieopleidingen.nl en te bereiken via info@farmacieopleidingen.nl, of bel ons op 088 270 1270.

Foto van overdracht Farmacie Opleidingen aan Capabel Onderwijs

 

Over Capabel PRO

Capabel PRO is onderdeel van Calder Holding en is dé autoriteit in begeleid verkort erkend afstandsonderwijs. Capabel PRO leidt jaarlijks zo’n 6.000 deelnemers op voor een vakdiploma, branche-diploma of mbo-diploma. Capabel PRO biedt opleidingen aan voor diverse branches, zoals opleidingen voor de drogisterij, parfumerie en bijvoorbeeld de beveiliging. De opleidingen van Capabel PRO kenmerken zich door de praktische en concrete leerstof, aansluitend bij de professionele context van de cursist. In de opleidingen wordt doelgericht naar een diploma of certificaat toegewerkt.

Over Capabel Hogeschool

Capabel Hogeschool heeft meer dan 15 jaar ervaring in praktijkgestuurd hbo. In praktijkgestuurd hbo ontwikkelt de student zich in leerprojecten per beroepsonderdeel, waar kennis, vaardigheden en competenties in samenhang aan bod komen. Ons onderwijsmodel sluit aan bij de wijze waarop mensen leren door te werken. Door verdeelde aandacht voor samenhangende kennis, vaardigheden en beroepskenmerken begint de ontwikkeling al vanaf het begin van de opleiding, waar deze normaalgesproken alleen tijdens de stage of pas na de studie aanvangt. Capabel Hogeschool werkt met kleine groepen, waardoor elke student kan rekenen op veel persoonlijke aandacht.

Capabel Onderwijs medewerker Marloes DEF
Gepubliceerd door: Marloes Straatman, Marketing & Communicatie Calder Holding
Alarmcentralist staat achter computerschermen
Welke opleiding heb je nodig om beveiliger te worden?
Om je voor te bereiden op een baan als beveiliger, is het belangrijk om te weten welke opleidingsmogelijkheden er zijn. In dit blog nemen we enkele opleidingen onder de loep die klaar kunnen stomen voor een functie in de beveiligingsbranche.
Meer lezen
Handhaver verzorgt de administratie
Welke opleiding moet je kiezen: Beveiliger 2 of Beveiliger 3?
Als je een carrière als beveiliger overweegt, twijfel je misschien tussen het volgen van de opleiding tot Beveiliger 2 of tot Beveiliger 3. Beide opleidingen bieden waardevolle kennis en vaardigheden, maar welke past het best bij jou?
Meer lezen
BOA staat lachend in uniform in wijk
Hoe lang duurt het om beveiliger te worden?
Als je droomt van een carrière in de beveiliging, vraag je je misschien af hoe snel je aan de slag kunt in dit boeiende vakgebied. Capabel Onderwijs biedt versnelde opleidingsmogelijkheden om jou te helpen in korte tijd je doelen te bereiken.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding