Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Capabel start in februari met 3 opleidingen in Zwolle

16

jan

16

jan

Wij bij Capabel zijn ontzettend greuts, want we gaan in februari gegarandeerd starten met de volgende opleidingen in Zwolle:

Lijkt het jou leuk om met kinderen te werken en wil je graag bijdragen aan hun ontwikkeling? Dan zit er bij bovenstaande opleidingen zeker iets tussen voor jou. De opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang is te volgen op mbo 3 niveau. De opleidingen Gespecialiseerd pedagogisch medewerker en Onderwijsassistent zijn te volgen op mbo 4 niveau.

Als Gespecialiseerd pedagogisch medewerker of Pedagogisch medewerker kinderopvang kun je onder andere aan de slag bij een kinderopvang, buitenschoolse opvang of de kleuterskoele. Als Onderwijsassistent zul je aan de slag kunnen op een basisschool, in het speciaal onderwijs, het voortgezet onderwijs en in het beroepsonderwijs

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar! Dus wil jij in februari nog starten met jouw droomopleiding in Zwolle? Meld je dan snel aan via onderstaande button! Mocht je vragen hebben over het rooster kun je contact opnemen met onze opleidingsadviseurs. Deur löp geen bloed uut!

Gepubliceerd door Samira van der Berg
In de categorieën Zorg en Welzijn MBO opleidingen en Overig

Mijn naam is Samira van der Berg. Ik hou jou via deze blogpagina op de hoogte van alles acties en nieuwtjes van Capabel. Via de blog zal ik je vertellen waar en wanneer er Open Dagen zijn en plaats ik artikelen door die belangrijk zijn voor jou! Zij bevatten nieuwsitems over MBO onderwijs, Zorg en Welzijn en baanperspectief. Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor mij, gezellig samen zijn met muziek en lekker eten. Vooral buiten in de lente, mijn favoriete seizoen.

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00