Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Hoe lang duurt het om beveiliger te worden?

MBO Beveiliger 3

Bekijk de opleidingspagina
beveiliger staat lachen voor winkelpand

MBO Beveiliger 2

Bekijk de opleidingspagina

Als je droomt van een carrière in de beveiliging, vraag je je misschien af hoe snel je aan de slag kunt in dit boeiende vakgebied. Capabel Onderwijs biedt versnelde opleidingsmogelijkheden om jou te helpen in korte tijd je doelen te bereiken.

Mbo Beveiliger niveau 2

Als je een solide basis wilt leggen voor je carrière als beveiliger, dan is het mbo Beveiliger niveau 2 de perfecte optie. Deze opleiding duurt gemiddeld 1 jaar. Tijdens deze opleiding leer je alles wat je moet weten over beveiliging, van basisprincipes tot specifieke technieken. Je krijgt les van ervaren professionals en doet praktijkervaring op die je nodig hebt om een beveiligingsrol te vervullen. Je kunt kiezen voor een thuisstudie of je kan de opleiding volgen via de Flexibele Leerweg +. Meer informatie over de mbo Beveiliger niveau 2 opleiding vind je hier.

Mbo Beveiliger niveau 3

Als je verder wil, je wil je vaardigheden uitbreiden en meer verantwoordelijkheid dragen in het vakgebied, biedt het programma mbo Beveiliger niveau 3 jou de perfecte mogelijkheid hiertoe. Deze opleiding bouwt voort op de fundamenten van niveau 2 en bereidt je voor op leidinggevende en gespecialiseerde taken. De duur van deze opleiding varieert, maar je kunt doorgaans rekenen op ongeveer 1 jaar studie. Je kunt de opleiding volgen via verschillende leerwegen, namelijk: een thuisstudie, de Flexibele Leerweg+ of de BBL-leerweg. Meer informatie over de opleiding tot mbo Beveiliger niveau 3 opleiding vind je hier.

Opleidingsmogelijkheden bij Capabel Onderwijs

Of je nu kiest voor het programma mbo Beveiliger niveau 2 of niveau 3, bij Capabel Onderwijs streven we ernaar om je zo snel en effectief mogelijk op te leiden voor een succesvolle carrière in de beveiligingssector. Onze praktijkgerichte aanpak en ervaren docenten helpen je om snel de nodige kennis en vaardigheden op te doen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe je jouw carrière als beveiliger kunt beginnen bij Capabel Onderwijs.

Pedagogisch Medewerker staat in het leslokaal
Gepubliceerd door: Daphne Verkroost, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Opleiding, MBO opleiding, BBL opleiding en MBO 2
Beveiliger controleert het magazijn
Wat betekent het als je als beveiliger als ZZP'er werkt?
Als je een carrière als beveiliger overweegt, heb je misschien wel eens gehoord van de mogelijkheid om als zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) te werken. Maar wat houdt het precies in om als beveiliger als ZZP'er aan de slag te gaan?
Meer lezen
Beveiliging en Veiligheid beveiliger in uniform
Wat verdient een Beveiliger?
Als je overweegt om aan een carrière als beveiliger te beginnen, is het ook belangrijk om te weten wat je kunt verwachten qua salaris. In dit blog vertellen we je wat een Beveiliger niveau 2 en een Beveiliger niveau 3 verdienen.
Meer lezen
Verpleegkundige staat aan bed bij patiënt
Waar kan je werken als verzorgende IG?
Ben jij geïnteresseerd in onze verkorte opleiding tot verzorgende IG en vraag je je af waar je straks aan de slag kunt? Als verzorgende IG kun je op heel veel verschillende plekken werken! We vertellen je er alles over in dit blog.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding