Hoofdafbeelding van <p>Wie verdient een <br />kort & krachtig cadeau?</p>
Wie verdient een
kort & krachtig cadeau?

Onze landelijke actie ‘Wie verdient een kort & krachtig cadeau?’ gaat weer van start!

Wat houdt de actie in?

November en december staan in het teken van ‘geven’. Hoe mooi is het als je iemand die het écht verdient een opleiding en daarmee een nieuwe toekomst kan geven?! Daarom kan jij vanaf vandaag iemand nomineren voor een gratis MBO opleiding of maximaal één jaar van een HBO opleiding bij Capabel.

Hoe werkt de actie?

Ga naar www.capabel.nl/cadeau en nomineer hier via het formulier iemand die echt een opleiding verdient. Aanmelden kan tot en met zondag 21 november. Daarna bepaalt een jury tien genomineerden waarop gestemd kan worden via onze site. Degene met de meeste stemmen kan starten met een Capabel opleiding naar keuze. De top drie wordt 14 december bekend gemaakt en de prijsuitreiking zal plaatsvinden in januari 2022.

Wat vragen we jou?

Nomineer zelf je broer, zus, vriend of vriendin, óf deel de actie op je eigen social media. Dat kan met deze tekst:

Wie verdient volgens jou een kort en krachtig cadeau? Nomineer iemand uit je omgeving die gratis een MBO opleiding of 1-jarige HBO opleiding bij Capabel Onderwijs verdient op www.capabel.nl/cadeau en maak het begin van een nieuwe toekomst mogelijk! #capabelcadeau #winactie.

Volg Capabel op Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van het verloop van de actie!

Let op: als huidige student van Capabel kun je niet jezelf nomineren.

Beveiliging & Veiligheid

Foto van auteur
Gepubliceerd door: Elise Heikamp, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Onderwijs, MBO, MBO opleiding, Opleiding en Taalontwikkeling Nederlands
Stagemarkt Capabel Onderwijs Asmt
Op dinsdag 1 maart van 13.00 - 17.00u in Amsterdam organiseert Capabel Onderwijs samen met docenten, examenstudenten en ons stagebureau een marktplein waarop stagebedrijven zich kunnen presenteren en het gesprek kunnen aangaan met jullie! We heten jullie van harte welkom bij de Stagemarkt Capabel Onderwijs Amsterdam.
Geslaagd! Voor kosteloze mbo-certificaten via de Nationale Zorgklas
Dankzij de kosteloze mbo-certificaten van de Nationale Zorgklas en Capabel Onderwijs heeft het OBG in Nijmegen acht extra medewerkers om in de zorg in te zetten! Deze acht dames werkten al bij het ouderen tehuis in de huishouding of als vrijwilliger, maar mogen dankzij dit erkende mbo-certificaat nu ook assisteren in de zorg. Vorige week was de feestelijke uitreiking van de certificaten.
Capabel opleiding winnares editie 2018
In 2018 heeft Sabria een opleiding gewonnen bij Capabel. Met ruim 2600 stemmen won zij de vorige editie van de campagne “Wie verdient een Kort &amp; Krachtig cadeau?”. In dit interview lees je hoe het nu met Sabria gaat en hoe zij de opleiding heeft ervaren bij Capabel.  

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.