Hoofdafbeelding van Wie verdient een kort & krachtig cadeau?
Wie verdient een
kort & krachtig cadeau?

Onze landelijke actie ‘Wie verdient een kort & krachtig cadeau?’ gaat weer van start!

Wat houdt de actie in?

November en december staan in het teken van ‘geven’. Hoe mooi is het als je iemand die het écht verdient een opleiding en daarmee een nieuwe toekomst kan geven?! Daarom kan jij vanaf vandaag iemand nomineren voor een gratis MBO opleiding of maximaal één jaar van een HBO opleiding bij Capabel.

Hoe werkt de actie?

Ga naar www.capabel.nl/cadeau en nomineer hier via het formulier iemand die echt een opleiding verdient. Aanmelden kan tot en met zondag 21 november. Daarna bepaalt een jury tien genomineerden waarop gestemd kan worden via onze site. Degene met de meeste stemmen kan starten met een Capabel opleiding naar keuze. De top drie wordt 14 december bekend gemaakt en de prijsuitreiking zal plaatsvinden in januari 2022.

Wat vragen we jou?

Nomineer zelf je broer, zus, vriend of vriendin, óf deel de actie op je eigen social media. Dat kan met deze tekst:

Wie verdient volgens jou een kort en krachtig cadeau? Nomineer iemand uit je omgeving die gratis een MBO opleiding of 1-jarige HBO opleiding bij Capabel Onderwijs verdient op www.capabel.nl/cadeau en maak het begin van een nieuwe toekomst mogelijk! #capabelcadeau #winactie.

Volg Capabel op Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van het verloop van de actie!

Let op: als huidige student van Capabel kun je niet jezelf nomineren.

Beveiliging & Veiligheid

Foto van auteur
Gepubliceerd door: Daphne Verkroost, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Onderwijs, MBO, MBO opleiding en Opleiding
Nieuw: NOLOC geaccrediteerde opleiding Loopbaanprofessional
Bij de post hbo opleiding loopbaanprofessional van Capabel Hogeschool leer je evidence based adviseren en effectief begeleiden bij loopbaankeuzes.
De verkorte opleiding tot MBO Tandartsassistent
Kan jij goed met mensen overweg en lijkt het jou leuk om het centrale aanspreekpunt te zijn van de tandartsenpraktijk? Lees dan verder in deze blog om erachter te komen of MBO Tandartsassistent(e) een geschikte opleiding voor jou is.
Kader aan het woord!
Kader Sucu kwam op de eerste plaats terecht met maar liefst 2199 stemmen en is de opleiding MBO Doktersassistent bij ons begonnen. In dit artikel staat Kader centraal en gaan we meer in op hoe het nu met haar en haar opleiding gaat.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.