Hoofdafbeelding van Wie verdient een kort & krachtig cadeau?
Wie verdient een
kort & krachtig cadeau?

Onze landelijke actie ‘Wie verdient een kort & krachtig cadeau?’ gaat weer van start!

Wat houdt de actie in?

November en december staan in het teken van ‘geven’. Hoe mooi is het als je iemand die het écht verdient een opleiding en daarmee een nieuwe toekomst kan geven?! Daarom kan jij vanaf vandaag iemand nomineren voor een gratis MBO opleiding of maximaal één jaar van een HBO opleiding bij Capabel.

Hoe werkt de actie?

Ga naar www.capabel.nl/cadeau en nomineer hier via het formulier iemand die echt een opleiding verdient. Aanmelden kan tot en met zondag 21 november. Daarna bepaalt een jury tien genomineerden waarop gestemd kan worden via onze site. Degene met de meeste stemmen kan starten met een Capabel opleiding naar keuze. De top drie wordt 14 december bekend gemaakt en de prijsuitreiking zal plaatsvinden in januari 2022.

Wat vragen we jou?

Nomineer zelf je broer, zus, vriend of vriendin, óf deel de actie op je eigen social media. Dat kan met deze tekst:

Wie verdient volgens jou een kort en krachtig cadeau? Nomineer iemand uit je omgeving die gratis een MBO opleiding of 1-jarige HBO opleiding bij Capabel Onderwijs verdient op www.capabel.nl/cadeau en maak het begin van een nieuwe toekomst mogelijk! #capabelcadeau #winactie.

Volg Capabel op Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van het verloop van de actie!

Let op: als huidige student van Capabel kun je niet jezelf nomineren.

Beveiliging & Veiligheid

Foto van auteur
Gepubliceerd door: Daphne Verkroost, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Onderwijs, MBO, MBO opleiding en Opleiding
Nederland zoekt beveiligers
Wil jij zorg dragen voor de veiligheid van Nederlanders? Kan jij goed communiceren en het hoofd koel houden in spannende situaties? Dan is Nederland op zoek naar jou! Er zijn namelijk enorm grote tekorten in de beveiligingsbranche, en daarom hele goede baankansen voor jou als beveiliger. Lees hier alles over het beroep, de kansen in de sector en onze verkorte opleidingen.
Nieuwe vestigingen bij Capabel
Capabel Onderwijs heeft 11 vestigingen verspreid over heel Nederland. Met veel plezier kunnen wij mededelen dat Capabel Onderwijs sinds april 2022 maar liefst twee nieuwe vestigingen heeft geopend!
Opleiding Apothekersassistent; het juiste recept voor jou!
Het is altijd lente in de ogen van de…apothekersassistente? Naast de dierenarts, de huisarts en de tandarts heeft ook de apotheker een aantal assistenten (m/v) rondlopen.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.