Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

De winnaars van Wie verdient een Krachtig cadeau?

Winnaar 2022

Alle kandidaten hebben in 2022 ontzettend hun best gedaan om stemmen te verzamelen via sociale media, vrienden, familie en collega's. Na een aantal spannende weken was de top 3 bekend en heeft Mimoun uiteindelijk een gratis opleiding gewonnen! Hij heeft gekozen voor de opleiding Persoonlijk Begeleider Maatschappelijk Zorg en is gemotiveerd van start gegaan. In de video hieronder vertelt hij hoe dit is gegaan, hoe hij is genomineerd en wat zijn motivatie was. 

Winnaar 2021

De editie 2021 'Krachtig cadeau' was een groot succes. Met veel aanmeldingen en nominaties voor de jury moeilijk om een top 10 te kiezen. Na de selectie werd alles uit de kast getrokken door de genomineerden. En vooral door de winnaar Kader! Zij heeft enorm haar best gedaan om de meeste stemmen te behalen en na de deadline had zij dan ook de meeste stemmen verzameld. Ze heeft gekozen voor de opleiding Doktersassistent en is erg tevreden over haar keus. 

Capabel Onderwijs opleiding cadeau winnaar 2021

 

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding