Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Hoe verzamel je de meeste stemmen?

Krachtig Cadeau Capabel Onderwijs opleiding cadeau

    

Gefeliciteerd! Je bent genomineerd voor de "Wie verdient een krachtig cadeau?"-campagne van Capabel Onderwijs en staat nu in de top 10. Dit is een fantastische prestatie, maar om die gratis MBO of HBO opleiding daadwerkelijk te winnen, moet je nu aan de slag om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Hier zijn enkele tips:

1. Vertel Je Verhaal

Mensen zijn dol op verhalen. Deel je motivatie en waarom jij of iemand anders deze opleiding verdient. Maak een krachtig verhaal dat mensen raakt. Vertel over je doelen, je passie, en hoe deze opleiding je zal helpen om je dromen waar te maken.

2. Wees actief op sociale media

Maak optimaal gebruik van sociale media om je verhaal te verspreiden. Deel regelmatig updates over je nominatie, vraag vrienden en familie om je te steunen, en gebruik relevante hashtags om een groter publiek te bereiken.

3. Betrokkenheid van je netwerk

Vraag vrienden, familie, collega's en kennissen om je te steunen. Moedig hen aan om te stemmen en jouw berichten te delen. Het delen van je verhaal in hun netwerken kan veel nieuwe stemmen opleveren. Ken je mensen met veel bereik? Zet hen dan in om ook jouw verhaal te delen.

4. Maak visueel aantrekkelijke inhoud

Gebruik foto's en video's om je verhaal te ondersteunen. Visuele inhoud trekt meer aandacht op sociale media en kan je boodschap kracht bijzetten.

5. Blijf dankbaar en gemotiveerd

Bedank de mensen die voor je stemmen en degenen die je steunen. Laat zien hoezeer je hun steun waardeert. Dit kan anderen aanmoedigen om hetzelfde te doen.

6. Online en offline zichtbaarheid

Beperk je inspanningen niet alleen tot online activiteiten. Zorg ervoor dat je ook offline je vrienden en familie op de hoogte brengt en hen betrekt bij je campagne.

7. Wees creatief

Laat je creativiteit de vrije loop. Bedenk unieke manieren om mensen te betrekken en overtuigend te zijn.

8. Blijf positief en volhardend

Het kan een uitdaging zijn om veel stemmen te verzamelen, maar geef niet op. Blijf positief en volhardend, en blijf je verhaal delen.

Het winnen van een opleiding kan een life-changing ervaring zijn, dus zet je in en maak gebruik van deze tips om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. We wensen je veel succes in je campagne!

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding