Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Kraamzorg

Niveau

Geen specifieke eisen

Duur

6 lesweken

Wil je weten of dit keuzedeel ook beschikbaar is voor jouw opleiding? Klik dan hier voor informatie!

Samenvatting

Dit keuzedeel omvat de verdiepende kennis en vaardigheden waarover een beginnend kraamverzorgende moet beschikken om daadwerkelijk in de praktijk en zelfstandig continue bevallingsbegeleiding te kunnen bieden, partusassistentie te kunnen verrichten en aansluitend op de bevalling kraamzorg te kunnen verlenen aan moeder en kind.

Onderwerpen

Nader te bepalen.

BPV

Tijdens het keuzedeel Kraamzorg, loop je stage. Ben je een BOL/OVO student? Dan vul je 12 dagen met BPV. Ook geldt voor BOL en OVO studenten, dat je 6 dagen bezig bent met je zelfstudie. Als je een BBL student bent, loop je 18 dagen stage. Bij voorkeur loop je stage in het leerbedrijf waar je je kwalificatie stage loopt. Als BBL student hoef je maar 6 halve dagen te vullen met zelfstudie.

Locaties

Capabel Onderwijs 9 locaties in NederlandJe kunt het keuzedeel Verslavingszorg op de volgende locaties volgen:

Bij onvoldoende belangstelling voor een keuzedeel kun je ingedeeld worden op een andere locatie dan jouw voorkeur heeft.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding