Amsterdam

Capabel Onderwijs heeft 11 vestigingen verspreid over Nederland. Op dit moment worden er op 9 locaties door heel Nederland erkende opleidingen verzorgd. In 2022 worden er twee nieuwe vestigingen geopend. 1 in Hengelo (Overijssel) en 1 in Amersfoort. De exacte les locaties worden z.s.m. gedeeld. 

Er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. De vestigingen zijn goed bereikbaar. Alle vestigingen liggen op loopafstand van een ov-halte. Kijk op 9292.nl planner om jouw reis met het ov te plannen.

Met de auto kun je meestal dichtbij (betaald) parkeren. Natuurlijk beschikken onze locaties over voorzieningen voor onze studenten, bijvoorbeeld gratis koffie en thee.

Kom ook bij ons studeren! Onze vestiging in Amsterdam is op Plein '40 -45 '. Parkeren kun je het beste in de parkeergarage van het winkelcentrum. De ingang van Capabel bevindt zich naast de zijgevel van de Xenos, tegenover de ingang van de Action.

Adres

Plein '40-'45 10
3e etage
1063 KR Amsterdam

Opleidingen in Amsterdam

Voorlichting MBO (BOL/BBL)

Amsterdam
06 juli 2023
Amsterdam
06 juli 2023
Alle voorlichtingen

Voorlichting HBO

Amsterdam
07 juni 2023
Amsterdam
14 juni 2023
Alle voorlichtingen

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Ik had zo een stageplek gevonden

Suzan Moortrop, student MBO Verpleegkundige

Bekijk onze opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.