Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Capabel Onderwijs Arnhem

Capabel Onderwijs heeft 13 vestigingen verspreid over Nederland. Er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. De vestigingen zijn goed bereikbaar. Alle vestigingen liggen op loopafstand van een ov-halte. Kijk op 9292.nl planner om jouw reis met het OV te plannen.

Met de auto kun je meestal dichtbij (betaald) parkeren. Natuurlijk beschikken onze locaties over voorzieningen voor onze studenten, bijvoorbeeld gratis koffie en thee.

Kom ook bij ons studeren! Capabel bevindt zich op de 2e etage. Je kunt naar binnen door de hoofdingang en daar de lift of de trap pakken. Parkeren kan kosteloos in de wijken rondom de Velperweg 27. Treinstation Velperpoort is ook op loopafstand en buslijn 1 en 7 stoppen nagenoeg voor de deur.

Adres

Velperweg 27
6824 BC Arnhem

Capabel Onderwijs Arnhem zitruimte
Voorlichting MBO (BOL/BBL)
27
sep
Arnhem
10:30 - 12:00
Alle voorlichtingen
Voorlichting HBO

Er zijn momenteel geen voorlichtingen.Banner foto

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren +3188 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Binnen een week kon ik al starten met mijn opleiding

Mark Buis, student ICT

Bezoek een Voorlichting

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding