Arnhem

Capabel Onderwijs heeft 11 vestigingen verspreid over Nederland. Op dit moment worden er op 9 locaties door heel Nederland erkende opleidingen verzorgd. In 2022 worden er twee nieuwe vestigingen geopend. 1 in Hengelo (Overijssel) en 1 in Amersfoort. De exacte les locaties worden z.s.m. gedeeld. 

Er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. De vestigingen zijn goed bereikbaar. Alle vestigingen liggen op loopafstand van een ov-halte. Kijk op 9292.nl planner om jouw reis met het ov te plannen.

Met de auto kun je makkelijk dichtbij parkeren. Natuurlijk beschikken onze locaties over voorzieningen voor onze studenten, bijvoorbeeld gratis koffie en thee.

Kom ook bij ons studeren! Capabel bevindt zich op de 2e etage. Je kunt naar binnen door de hoofdingang en daar de lift of de trap pakken. Parkeren kan kosteloos in de wijken rondom de Velperweg 27. Treinstation Velperpoort is ook op loopafstand en buslijn 1 en 7 stoppen nagenoeg voor de deur.

Adres

Velperweg 27
6824 BC Arnhem

Voorlichting MBO (BOL/BBL)

Arnhem
27 maart 2023
Arnhem
27 maart 2023
Arnhem
17 april 2023
Alle voorlichtingenGratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Binnen een week kon ik al starten met mijn opleiding

Mark Buis, student ICT

Bezoek een Voorlichting

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.