Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten in november! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Over Capabel

Capabel heeft een uitgebreid onderwijsaanbod van MBO-opleidingen, HBO-opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs Groep is ontstaan vanuit de sector zorg & welzijn. Onze 30 jaar opleidingservaring zetten wij graag in om onze leerlingen deskundig naar het diploma te begeleiden en om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen. Uniek aan ons MBO-programma is dat deze opleidingen gemiddeld maar 52 lesweken duren met een gemiddelde doorlooptijd van 15 maanden. Capabel is het alternatief voor een ROC-opleiding!

Onze scholen zijn kleinschalig en bijna elk maand is er een voorlichting over onze MBO opleidingen op de verschillende locaties. Met 9 locaties in Nederland hoef je niet ver te reizen om een verkorte MBO opleiding te volgen. Onze locaties:

HBO opleidingen

Wij werken samen met Capabel Hogeschool. Deze samenwerking richt zich op kortere leerroutes. Deze kortere leerroutes bereiken we door een goede afstemming van de lesprogramma’s van het MBO met het HBO. Alle HBO opleidingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de Hogescholen. Wil je meer informatie of een voorlichting volgen over onze HBO opleidingen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven op deze site. 

Vakopleidingen 

Wij werken samen met IMKO Opleidingen. IMKO is gespecialiseerd in MBO opleidingen en brancheopleidingen in de uiterlijke verzorging. Wil je meer informatie over deze opleidingen? Neem dan contact op met ons infocentrum. Je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven op deze site. 

Calder Holding 

Capabel Onderwijs Groep is onderdeel van Calder Holding. Calder Holding bestaat uit 13 ondernemingen met 900 gemotiveerde medewerkers. De beroemde mobile van Alexander Calder is een metafoor voor onze werkwijze. Door te bewegen krijg je nieuwe inzichten en kun je kansen realiseren. Beweging zit in de genen van ons bedrijf. Onze studenten bewegen wij naar het behalen van een erkend MBO diploma, een vervolgopleiding en een leuke baan.

logo calder holding