Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Over Capabel

Capabel Onderwijs biedt MBO-opleidingen, HBO-opleidingen en vakopleidingen. Capabel Onderwijs is ontstaan vanuit de sector zorg & welzijn. We hebben meer dan 30 jaar opleidingservaring. We garanderen je kwaliteit. Die zetten we graag in om jou deskundig naar je diploma te begeleiden. Ons MBO-programma is uniek. Onze opleidingen duren gemiddeld maar 52 lesweken. We geven deze in gemiddeld 15 maanden. Dat is kort en krachtig! Daarom is Capabel hét isalternatief voor een ROC-opleiding!

Onze scholen zijn kleinschalig. Bijna elke maand is er een voorlichting over onze MBO-opleidingen. Die vinden plaats op verschillende locaties. Met 9 locaties in Nederland hoef je nooit ver te reizen om een verkorte MBO-opleiding te volgen. Onze locaties:

HBO opleidingen

Wij werken samen met Capabel Hogeschool. Deze samenwerking richt zich op kortere leerroutes. Deze kortere leerroutes bereiken we door een goede afstemming van de lesprogramma’s tussen het MBO en het HBO. Wil je meer informatie over onze HBO opleidingen? Misschien wil je een voorlichting volgen? Klik hier om te kijken naar de voorlichtingen of neem contact op met de opleidingsadviseurs van Capabel Hogeschool via 088-270 1277.

Vakopleidingen 

Via Capabel Onderwijs kun je ook vak- en brancheopleidingen volgen, bijvoorbeeld in de beveiliging techniek of parfumerie. Wil je meer informatie over deze opleidingen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 088 270 12 81. Je kunt je natuurlijk ook direct inschrijven via deze site.

Calder Holding 

Capabel Onderwijs is onderdeel van Calder Holding. Calder Holding is actief in de domeinen onderwijs, zorg en werk. Calder Holding bestaat uit 13 ondernemingen met zo’n 900 gemotiveerde medewerkers. De beroemde mobile van de kunstenaar Alexander Calder is een metafoor voor onze werkwijze. Door te bewegen krijg je nieuwe inzichten en kun je kansen verzilveren. Beweging zit in de genen van ons bedrijf. Wij bewegen onze studenten naar het behalen van een erkend MBO-diploma, een vervolgopleiding en een leuke baan!

logo calder holding