Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Wat verdient een Beveiliger?

MBO Beveiliger 3

Bekijk de opleidingspagina
Handhaver verzorgt de administratie

MBO Beveiliger 2

Bekijk de opleidingspagina

Als je overweegt om aan een carrière als beveiliger te beginnen, is het ook belangrijk om te weten wat je kunt verwachten qua salaris. In dit blog vertellen we je wat een Beveiliger niveau 2 en een Beveiliger niveau 3 verdienen. Zo krijg je een goed beeld van de financiële beloning die je kunt verwachten in deze veelgevraagde beroepen.

Salaris van een Beveiliger op niveau 2

Het salaris van een Beveiliger niveau 2 is afhankelijk van factoren zoals ervaring, locatie en werkgever. Over het algemeen kun je echter verwachten dat een beginnende Beveiliger een salaris verdient tussen de €1.800,- en €2.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Naarmate je meer ervaring opdoet en eventueel doorgroeit naar een leidinggevende positie, kan je salaris toenemen.

Salaris van een Beveiliger op niveau 3

Een Beveiliger niveau 3 heeft over het algemeen meer verantwoordelijkheden en beschikt over meer vaardigheden dan een Beveiliger op niveau 2. Dit vertaalt zich in een hoger salaris. Het salaris van een Beveiliger op niveau 3 kan variëren van €2.000,- tot €2.800,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Ook hier geldt dat ervaring, specialisaties en de werkgever invloed hebben op het uiteindelijke salaris.

Opleidingsmogelijkheden bij Capabel Onderwijs

Lijkt het je leuk om beveiliger te worden op niveau 2 of niveau 3 en wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden bij Capabel Onderwijs? Wij bieden uitgebreide opleidingen die je voorbereiden op een succesvolle carrière in de beveiligingsbranche. Of je nu kiest voor het programma mbo Beveiliger niveau 2 of het programma mbo Beveiliger niveau 3, wij bieden de juiste opleiding en training om je doelen te bereiken. Met onze praktijkgerichte aanpak en ervaren docenten staan we klaar om je te begeleiden op jouw weg naar succes als beveiliger. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden en start een veelbelovende carrière als beveiliger bij Capabel Onderwijs.

Capabel Onderwijs medewerker Daphne
Gepubliceerd door: Daphne Verkroost, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Opleiding, MBO opleiding, BBL opleiding en MBO 2
beveiliger staat lachen voor winkelpand
Waarom zou je beveiliger worden?
Het beroep van beveiliger kan een aantrekkelijke keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een dynamische en uitdagende carrière. In dit blog bespreken we waarom het de moeite waard kan zijn om beveiliger te worden en hoe dit beroep kan bijdragen aan een zinvolle loopbaan.
Meer lezen
Doktersassistent staat in praktijkruimte met spierbal
Verzorgende IG of doktersassistent?
Droom je van een carrière in de zorg en ben je nieuwsgierig naar het verschil tussen een verzorgende IG en een doktersassistent? In dit artikel vertellen we je over de opleiding, het werk, het salaris.
Meer lezen
 psycholoog coacht client
Enquête studenten Toegepaste Psychologie aan Capabel Hogeschool
De enquête is gehouden om inzicht te krijgen in wat onze studenten van de opleiding vinden en waarom ze voor Capabel kozen. Zie hier de belangrijkste uitkomsten:
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding