Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Wie verdient een 
Kort & krachtig cadeau?

Onze actie ‘Wie verdient een kort & krachtig cadeau?’ is door naar de volgende ronde!

Via deze weg willen we je graag op hoogte brengen dat de top 10  van onze winactie "Wie verdient een Kort & krachtig cadeau?" bekend is. De top 10 genomineerden maakt kans om een complete MBO opleiding of het eerste jaar van een HBO opleiding naar keuze te winnen.
Vanaf vandaag kan jij je stem uitbrengen via onze website. 

Waarom deze actie?

Een opleiding volgen is voor veel mensen een mijlpaal die allerlei deuren voor ze opent. Maar niet voor iedereen is het kunnen volgen van een opleiding vanzelfsprekend. Voor mensen die bijvoorbeeld hard moeten knokken om financieel het hoofd boven water te houden of voor iemand die langdurig ziek is geweest, is het volgen van een opleiding niet altijd mogelijk. En dat terwijl er veel potentie is dat wacht om verzilverd te worden.

Capabel wil met deze winactie iemand een vliegende start bieden. Iemand die er altijd is voor anderen, maar zichzelf hierdoor heeft weggecijferd. Iemand die altijd al doktersassistent heeft willen worden, maar hier het geld niet voor had. Of iemand die door ziekte gestopt is met een opleiding, maar eindelijk weer aan de slag kan. Iemand die deze kans echt verdient en kan gebruiken.

Meer weten over alle spelregels? Bekijk dan de algemene voorwaarden * voor deze actie.

Wat gaat er nu gebeuren?

De jury heeft tien genomineerden geselecteerd waarop gestemd kan worden via onze site. De genomineerden moeten tot en met 13 december zoveel mogelijk stemmen verzamelen via vrienden, familie, kennissen etc.

Stemmen

Iemand nomineren kon tot en met 21 november 2021. Vanaf 29 november tot en met 13 december kan er gestemd worden op de top 10 genomineerden. Degene met de meeste stemmen kan starten met een Capabel opleiding naar keuze. De top drie wordt 14 december bekend gemaakt en de prijsuitreiking zal plaatsvinden op 13 januari 2022 op één van onze locaties. Stemmen kan vanaf 29 november via deze pagina. Houd ons Facebook, LinkedIn of Instagram in de gaten om het verloop van de actie te volgen.

Meest gekozen opleidingen

Capabel Onderwijs medewerker Daphne
Gepubliceerd door: Daphne Verkroost, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Onderwijs, MBO, MBO opleiding, Opleiding, HBO Bachelor, BBL opleiding, BBL, BOL en Flexibele Leerweg +
Capabel Onderwijs student tijdens een voorlichting
Wat doet een Begeleider Maatschappelijke Zorg?
Als begeleider maatschappelijke zorg speel je een essentiële rol in het ondersteunen en begeleiden van mensen in kwetsbare situaties. Je biedt hen de nodige hulp en stimuleert hen om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Ontdek  meer over de taken en verantwoordelijkheden van een begeleider maatschappelijke zorg.
Meer lezen
Sociaal werker staat lachend voor een stelling
Redenen om begeleider maatschappelijke zorg te worden
Overweeg je een carrière in de maatschappelijke zorg en vraag je je af of het beroep van begeleider dan een goede keuze is? In dit blog beschrijven we waarom dit beroep zeker de moeite waard is.
Meer lezen
psycholoog zit op bureaustoel voor het bureau
Wat houdt het beroep van Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg in?
Als je geïnteresseerd bent in een carrière in de zorgsector, heb je vast wel eens gehoord van het beroep persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg. Alleen zegt zo’n titel niet zoveel, want wat houdt dit precies in? Wij leggen het uit! 
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding