Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Wie verdient een 
Kort & krachtig cadeau?

Gefeliciteerd aan de winnaars!

Op donderdag 3 februari heeft de feestelijke prijsuitreiking plaatsgevonden van de Capabel "Wie verdient een Kort & Krachtig cadeau?" campagne. Tijdens de prijsuitreiking hebben de drie winnaars allen een mooie prijs ontvangen, waarvan Kader haar gehele opleiding cadeau! Via interviews en updates zal ze ons op de hoogte houden hoe het met haar gaat en hoe de opleiding bevalt.

De drie winnaars zijn:

1. Kader Sucu - 2199 stemmen
2. Amal Bouzlafa - 1825 stemmen
3. Yvette Sudmeier-Bruinsma - 670 stemmen


Binnenkort zullen Kader en Amal starten met hun opleiding bij Capabel Onderwijs. Kader gaat de opleiding MBO Doktersassistent volgen en Amal de opleiding MBO Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Nogmaals van harte gefeliciteerd en we wensen jullie heel veel succes met het behalen van jullie diploma!

 

De winactie

Van de bijna 400 genomineerde kandidaten is er na jury-beraad een top 10 geselecteerd. Vanaf 29 november t/m 13 december kon er op deze top 10 gestemd worden. Er hebben uiteindelijk meer dan 5700 mensen gestemd op de kandidaten! 

Op de hoogte blijven over het verloop van de opleiding van Kader, en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram of Facebook!

Meer informatie over een opleiding bij Capabel?

Heb jij interesse in het volgen van een opleiding bij Capabel Onderwijs? Uiteraard wil je voor het maken van een keuze goed geïnformeerd zijn. JE kan voor elke opleiding een brochure downloaden en we nodigen je ook graag uit om deel te nemen aan onze voorlichtingen! 

Gepubliceerd door: Yvonne Mallie, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: MBO en MBO opleiding
Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg - Taken & Verantwoordelijkheden
Een persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg heeft een interessant en afwisselend beroep. Je ondersteunt mensen in hun leven, wonen en werken. Mensen die allemaal een eigen verhaal en eigen problemen hebben. Dat is verantwoordelijk en belangrijk werk.
Meer lezen
Week van de Veiligheid: omgaan met agressie & geweld
In de Week van de Veiligheid vragen wij vanuit Capabel Onderwijs aandacht voor veiligheid en beveiliging in Nederland. Deze editie staat de week in het teken van agressie en geweld richting ondernemers. Want helaas komt bijna iedereen hier in zijn werk weleens mee in aanraking. Maar wie goed getraind is, kan beter omgaan met agressief gedrag of het zelfs voorkomen.
Meer lezen
Waarom pedagogisch medewerker worden?
Hoe weet je nou of de opleiding tot pedagogisch medewerker kinderopvang (mbo-niveau 3) of gespecialiseerd pedagogisch medewerker (mbo-niveau 4) iets voor jou is? Er zijn verschillende redenen denkbaar en misschien is er één of zijn er meerdere daarvan op jou van toepassing.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.