Wie verdient een 
Kort & krachtig cadeau?

Gefeliciteerd aan de winnaars!

Op donderdag 3 februari heeft de feestelijke prijsuitreiking plaatsgevonden van de Capabel "Wie verdient een Kort & Krachtig cadeau?" campagne. Tijdens de prijsuitreiking hebben de drie winnaars allen een mooie prijs ontvangen, waarvan Kader haar gehele opleiding cadeau! Via interviews en updates zal ze ons op de hoogte houden hoe het met haar gaat en hoe de opleiding bevalt.

De drie winnaars zijn:

1. Kader Sucu - 2199 stemmen
2. Amal Bouzlafa - 1825 stemmen
3. Yvette Sudmeier-Bruinsma - 670 stemmen


Binnenkort zullen Kader en Amal starten met hun opleiding bij Capabel Onderwijs. Kader gaat de opleiding MBO Doktersassistent volgen en Amal de opleiding MBO Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Nogmaals van harte gefeliciteerd en we wensen jullie heel veel succes met het behalen van jullie diploma!

 

De winactie

Van de bijna 400 genomineerde kandidaten is er na jury-beraad een top 10 geselecteerd. Vanaf 29 november t/m 13 december kon er op deze top 10 gestemd worden. Er hebben uiteindelijk meer dan 5700 mensen gestemd op de kandidaten! 

Op de hoogte blijven over het verloop van de opleiding van Kader, en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram of Facebook!

Meer informatie over een opleiding bij Capabel?

Heb jij interesse in het volgen van een opleiding bij Capabel Onderwijs? Uiteraard wil je voor het maken van een keuze goed geïnformeerd zijn. JE kan voor elke opleiding een brochure downloaden en we nodigen je ook graag uit om deel te nemen aan onze voorlichtingen! 

Foto van auteur
Gepubliceerd door: Yvonne Mallie, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: MBO en MBO opleiding
Jouw werkplezier
Plezier in je werk bepaald voor een heel groot deel ons totale geluksgevoel. Lees hier waarom werkplezier zo ontzettend belangrijk is.
Prijsuitreiking Wie verdient een Krachtig cadeau?
Op 22 december 2022 hebben we met veel succes de prijsuitreiking van de actie Wie verdient een Krachtig cadeau gehouden op onze locatie in Utrecht. Wat een mooie uitreiking was het dit jaar weer.
Wie verdient een krachtig cadeau?
Wie verdient een krachtig cadeau: De top 3 is bekend! We nodigen je van harte uit om 22 december aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking bij Capabel Utrecht!

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.