Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Wie verdient een 
Kort & krachtig cadeau?

Gefeliciteerd aan de winnaars!

Op donderdag 3 februari heeft de feestelijke prijsuitreiking plaatsgevonden van de Capabel "Wie verdient een Kort & Krachtig cadeau?" campagne. Tijdens de prijsuitreiking hebben de drie winnaars allen een mooie prijs ontvangen, waarvan Kader haar gehele opleiding cadeau! Via interviews en updates zal ze ons op de hoogte houden hoe het met haar gaat en hoe de opleiding bevalt.

De drie winnaars zijn:

1. Kader Sucu - 2199 stemmen
2. Amal Bouzlafa - 1825 stemmen
3. Yvette Sudmeier-Bruinsma - 670 stemmen

Capabel Onderwijs opleiding cadeau winnaars

Binnenkort zullen Kader en Amal starten met hun opleiding bij Capabel Onderwijs. Kader gaat de opleiding MBO Doktersassistent volgen en Amal de opleiding MBO Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Nogmaals van harte gefeliciteerd en we wensen jullie heel veel succes met het behalen van jullie diploma!

 

De winactie

Van de bijna 400 genomineerde kandidaten is er na jury-beraad een top 10 geselecteerd. Vanaf 29 november t/m 13 december kon er op deze top 10 gestemd worden. Er hebben uiteindelijk meer dan 5700 mensen gestemd op de kandidaten! 

Op de hoogte blijven over het verloop van de opleiding van Kader, en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram of Facebook!

Meer informatie over een opleiding bij Capabel?

Heb jij interesse in het volgen van een opleiding bij Capabel Onderwijs? Uiteraard wil je voor het maken van een keuze goed geïnformeerd zijn. JE kan voor elke opleiding een brochure downloaden en we nodigen je ook graag uit om deel te nemen aan onze voorlichtingen! 

Gepubliceerd door: Yvonne Mallie, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: MBO en MBO opleiding
BOA staat lachend in uniform in wijk
Hoe lang duurt het om beveiliger te worden?
Als je droomt van een carrière in de beveiliging, vraag je je misschien af hoe snel je aan de slag kunt in dit boeiende vakgebied. Capabel Onderwijs biedt versnelde opleidingsmogelijkheden om jou te helpen in korte tijd je doelen te bereiken.
Meer lezen
Beveiliger controleert het magazijn
Hoe word je beveiliger?
Ben je geïnteresseerd in een carrière als beveiliger en vraag je je af wat je nodig hebt om zo’n baan te bemachtigen? In dit blog komt aan de orde hoe je beveiliger kunt worden en welke stappen je kunt nemen om jouw droom te verwezenlijken.
Meer lezen
Verpleegkundige staat met haar handen in de zak
Waarom kies je voor de opleiding Verzorgende IG?
Het beroep van Verzorgende-IG biedt veel kansen voor mensen die anderen willen helpen. Denk je eraan om deze opleiding te doen? Hier zijn vijf redenen waarom de opleiding Verzorgende-IG de juiste keuze voor jou kan zijn.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding