Hoofdafbeelding van Wie verdient een Kort & krachtig cadeau?
Wie verdient een 
Kort & krachtig cadeau?

Gefeliciteerd aan de winnaars!

Op donderdag 3 februari heeft de feestelijke prijsuitreiking plaatsgevonden van de Capabel "Wie verdient een Kort & Krachtig cadeau?" campagne. Tijdens de prijsuitreiking hebben de drie winnaars allen een mooie prijs ontvangen, waarvan Kader haar gehele opleiding cadeau! Via interviews en updates zal ze ons op de hoogte houden hoe het met haar gaat en hoe de opleiding bevalt.

De drie winnaars zijn:

1. Kader Sucu - 2199 stemmen
2. Amal Bouzlafa - 1825 stemmen
3. Yvette Sudmeier-Bruinsma - 670 stemmen


Binnenkort zullen Kader en Amal starten met hun opleiding bij Capabel Onderwijs. Kader gaat de opleiding MBO Doktersassistent volgen en Amal de opleiding MBO Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Nogmaals van harte gefeliciteerd en we wensen jullie heel veel succes met het behalen van jullie diploma!

 

De winactie

Van de bijna 400 genomineerde kandidaten is er na jury-beraad een top 10 geselecteerd. Vanaf 29 november t/m 13 december kon er op deze top 10 gestemd worden. Er hebben uiteindelijk meer dan 5700 mensen gestemd op de kandidaten! 

Op de hoogte blijven over het verloop van de opleiding van Kader, en toekomstige winacties? Volg ons dan op Instagram of Facebook!

Meer informatie over een opleiding bij Capabel?

Heb jij interesse in het volgen van een opleiding bij Capabel Onderwijs? Uiteraard wil je voor het maken van een keuze goed geïnformeerd zijn. JE kan voor elke opleiding een brochure downloaden en we nodigen je ook graag uit om deel te nemen aan onze voorlichtingen! 

Foto van auteur
Gepubliceerd door: Yvonne Mallie, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: MBO en MBO opleiding
Nieuw: NOLOC geaccrediteerde opleiding Loopbaanprofessional
Bij de post hbo opleiding loopbaanprofessional van Capabel Hogeschool leer je evidence based adviseren en effectief begeleiden bij loopbaankeuzes.
De verkorte opleiding tot MBO Tandartsassistent
Kan jij goed met mensen overweg en lijkt het jou leuk om het centrale aanspreekpunt te zijn van de tandartsenpraktijk? Lees dan verder in deze blog om erachter te komen of MBO Tandartsassistent(e) een geschikte opleiding voor jou is.
Kader aan het woord!
Kader Sucu kwam op de eerste plaats terecht met maar liefst 2199 stemmen en is de opleiding MBO Doktersassistent bij ons begonnen. In dit artikel staat Kader centraal en gaan we meer in op hoe het nu met haar en haar opleiding gaat.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.