Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Kun je de opleiding pedagogisch medewerker versneld afronden?

Het is zeker mogelijk om de opleiding tot pedagogisch medewerker versneld af te ronden. Dat geldt zowel voor de mbo-opleiding tot pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 als voor de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Bij Capabel Onderwijs kun je deze opleidingen bijvoorbeeld al in 15 maanden voltooien in plaats van de 3 jaar die er bij de meeste ROC’s voor staat. De inhoud is hetzelfde, alleen wordt de lesstof geconcentreerd aangeboden. Op deze manier kun je in minder tijd alle benodigde kennis en vaardigheden opdoen om als gekwalificeerd en deskundige pedagogisch medewerker aan het werk te kunnen.

Een versnelde opleiding betekent dus niet dat je minder vakken krijgt. Een versnelde opleiding is gewoon wat intensiever. Voor Capabel Onderwijs is dat een belangrijke reden om een unieke studiebegeleiding voor onze studenten in te zetten. En ook onze docenten doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat jij jouw diploma haalt. Het is daarbij van belang dat jij zorgt voor de benodigde discipline, motivatie en goede planning. Is dat voor elkaar, dan ga kun je je opleiding heel goed versneld afronden.

Wil jij meer weten over de versnelde opleiding tot pedagogisch medewerker, bekijk dan de opleidingspagina voor pedagogisch medewerker kinderopvang of voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker van Capabel Onderwijs. Je kunt ook altijd terecht bij onze studentenservice met vragen over al onze verkorte opleidingen waaronder onze opleidingen tot pedagogisch medewerker.

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren +3188 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.


Meest gekozen opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding