Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Week van de VeiligheidOver de Week van de Veiligheid

Deze week staat in Nederland in het teken van de Week van Beveiliging & Veiligheid, een initiatief waarbij extra aandacht wordt gevraagd voor veiligheid en beveiliging in ons land. Vanuit Capabel Onderwijs hechten we veel waarde aan dit belangrijke vakgebied.

Dit jaar is het thema van de Week van Beveiliging & Veiligheid 'agressie en geweld tegen ondernemers'. Want helaas krijgt bijna iedereen in zijn werk wel eens te maken met agressie en geweld. Goede training en voorbereiding kunnen ondernemers helpen hier effectiever mee om te gaan of het zelfs te voorkomen. Zo geeft het Platform Veilig Ondernemen (PVO) 6 tips over omgaan met agressief gedrag. En een belangrijke sleutel in het beschermen tegen criminaliteit zijn goed opgeleide en ervaren security professionals!

Capabel Onderwijs zorgt voor veiligheid

We begrijpen het belang van goed opgeleide security professionals in de strijd tegen criminaliteit en agressie. Daarom bieden we bij Capabel Onderwijs een breed scala aan opleidingen op het gebied van beveiliging en veiligheid. Deze opleidingen zijn altijd erkend, praktijkgericht en verkort! Zo kan je snel werken richting dat diploma en jouw succesvolle toekomst in dit vakgebied tegemoet te gaan.

Ben jij nou benieuwd hoe een beveiligingsopleiding eruit zien bij Capabel Onderwijs? Frans heeft onlangs twee diploma's in de beveiliging sector gehaald bij Capabel Onderwijs. In onderstaande video deelt hij zijn ervaring.

Een onderschat en onmisbaar beroep

Beveiligers spelen een essentiële rol in onze samenleving en economie. Hun aanwezigheid en werk draagt bij aan het creëren van een veilige en stabiele omgeving waarin mensen kunnen werken, winkelen, evenementen kunnen bijwonen en nog veel meer. Dit beroep verdient waardering, gezien de onschatbare impact die beveiligers hebben op ons dagelijks leven.

Wil jij het verschil maken en je ook inzetten voor de Beveiliging & veiligheid in Nederland? Bekijk dan onze  opleidingen in dit vakgebied en start komend jaar met jouw verkorte opleiding!

Gepubliceerd door: Marloes Straatman, Marketing & Communicatie Calder Holding
Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg - Taken & Verantwoordelijkheden
Een persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg heeft een interessant en afwisselend beroep. Je ondersteunt mensen in hun leven, wonen en werken. Mensen die allemaal een eigen verhaal en eigen problemen hebben. Dat is verantwoordelijk en belangrijk werk.
Meer lezen
Waarom pedagogisch medewerker worden?
Hoe weet je nou of de opleiding tot pedagogisch medewerker kinderopvang (mbo-niveau 3) of gespecialiseerd pedagogisch medewerker (mbo-niveau 4) iets voor jou is? Er zijn verschillende redenen denkbaar en misschien is er één of zijn er meerdere daarvan op jou van toepassing.
Meer lezen
Waarom zou je sociaal werker willen worden?
Hoe weet je of de opleiding tot sociaal werker iets voor jou is? Er zijn veel redenen en misschien gelder er een aantal daarvan voor jou. Je vind ze hier.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.