Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Week van de Veiligheid



BOA staat lachend in uniform in wijk

Over de Week van de Veiligheid

Deze week staat in Nederland in het teken van de Week van Beveiliging & Veiligheid, een initiatief waarbij extra aandacht wordt gevraagd voor veiligheid en beveiliging in ons land. Vanuit Capabel Onderwijs hechten we veel waarde aan dit belangrijke vakgebied.

Dit jaar is het thema van de Week van Beveiliging & Veiligheid 'agressie en geweld tegen ondernemers'. Want helaas krijgt bijna iedereen in zijn werk wel eens te maken met agressie en geweld. Goede training en voorbereiding kunnen ondernemers helpen hier effectiever mee om te gaan of het zelfs te voorkomen. Zo geeft het Platform Veilig Ondernemen (PVO) 6 tips over omgaan met agressief gedrag. En een belangrijke sleutel in het beschermen tegen criminaliteit zijn goed opgeleide en ervaren security professionals!

Capabel Onderwijs zorgt voor veiligheid

We begrijpen het belang van goed opgeleide security professionals in de strijd tegen criminaliteit en agressie. Daarom bieden we bij Capabel Onderwijs een breed scala aan opleidingen op het gebied van beveiliging en veiligheid. Deze opleidingen zijn altijd erkend, praktijkgericht en verkort! Zo kan je snel werken richting dat diploma en jouw succesvolle toekomst in dit vakgebied tegemoet te gaan.

Ben jij nou benieuwd hoe een beveiligingsopleiding eruit zien bij Capabel Onderwijs? Frans heeft onlangs twee diploma's in de beveiliging sector gehaald bij Capabel Onderwijs. In onderstaande video deelt hij zijn ervaring.

Een onderschat en onmisbaar beroep

Beveiligers spelen een essentiële rol in onze samenleving en economie. Hun aanwezigheid en werk draagt bij aan het creëren van een veilige en stabiele omgeving waarin mensen kunnen werken, winkelen, evenementen kunnen bijwonen en nog veel meer. Dit beroep verdient waardering, gezien de onschatbare impact die beveiligers hebben op ons dagelijks leven.

Wil jij het verschil maken en je ook inzetten voor de Beveiliging & veiligheid in Nederland? Bekijk dan onze  opleidingen in dit vakgebied en start komend jaar met jouw verkorte opleiding!

Capabel Onderwijs medewerker Marloes DEF
Gepubliceerd door: Marloes Straatman, Marketing & Communicatie Calder Holding
 psycholoog coacht client
Enquête studenten Toegepaste Psychologie aan Capabel Hogeschool
De enquête is gehouden om inzicht te krijgen in wat onze studenten van de opleiding vinden en waarom ze voor Capabel kozen. Zie hier de belangrijkste uitkomsten:
Meer lezen
Beveiliging en Veiligheid beveiliger in uniform
Waar kun je werken als beveiliger niveau 2 of niveau 3?
Als je een opleiding tot beveiliger op mbo niveau 2 of niveau 3 hebt afgerond, opent zich een wereld vol carrièremogelijkheden binnen de beveiligingsbranche. In dit blog bekijken we waar je kunt werken als beveiliger voor zowel niveau 2 als 3, zodat je een beter beeld krijgt van de verschillende werkplekken.
Meer lezen
verzorgende staat bij de trap met documentatie
Het verschil tussen verpleegkundige en verzorgende IG
Wil je in de zorg werken en vraag je je af wat het verschil is tussen een verpleegkundige en een verzorgende IG? In dit artikel vertellen we je over de opleiding, het werk en het salaris.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding