Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Wat betekent het als je als beveiliger als ZZP'er werkt?

MBO Beveiliger 3

Bekijk de opleidingspagina
Handhaver verzorgt de administratie

MBO Beveiliger 2

Bekijk de opleidingspagina

Als je een carrière als beveiliger overweegt, heb je misschien wel eens gehoord van de mogelijkheid om als zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) te werken. Maar wat houdt het precies in om als beveiliger als ZZP'er aan de slag te gaan? In dit blog beantwoorden we deze vraag én belichten we enkele van de belangrijkste aspecten van het werken als ZZP'er in de beveiliging.

Flexibiliteit en zelfstandigheid

Een van de belangrijkste voordelen van werken als ZZP'er in de beveiliging is de flexibiliteit en zelfstandigheid die het met zich meebrengt. Als ZZP'er heb je de vrijheid om je eigen werktijden en -dagen te bepalen, evenals de mogelijkheid om te kiezen welke opdrachten je aanneemt en welke niet. Dit stelt je in staat om precies die balans tussen werk en privéleven te vinden die bij jou past.

Variatie in opdrachten

Als ZZP'er in de beveiliging heb je de mogelijkheid om verschillende opdrachten uit te voeren voor diverse klanten en op verschillende locaties. Dit kan variëren van het beveiligen van evenementen en festivals tot het leveren van objectbeveiliging voor bedrijven en organisaties. Deze variatie zorgt ervoor dat geen enkele werkdag hetzelfde is en houdt het werk interessant en uitdagend.

Verantwoordelijkheden als ZZP'er

Als ZZP'er ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van opdrachten, het afsluiten van contracten met klanten, en het regelen van je eigen administratie en belastingzaken. Dit brengt extra verantwoordelijkheden met zich mee, tegelijkertijd biedt het ook de mogelijkheid om een eigen bedrijf op te bouwen en te laten groeien.

Opleidingsmogelijkheden bij Capabel Onderwijs

Wil je graag beveiliger worden en overweeg je om als ZZP'er aan de slag te gaan? Bij Capabel Onderwijs bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden die je voorbereiden op een succesvolle carrière in de beveiligingsbranche als werknemer én als zelfstandig ondernemer. Met onze praktijkgerichte aanpak en ervaren docenten staan we klaar om je te begeleiden op jouw weg naar succes. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden en start een veelbelovende carrière als beveiliger bij Capabel Onderwijs.

Pedagogisch Medewerker staat in het leslokaal
Gepubliceerd door: Daphne Verkroost, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Opleiding, MBO opleiding, BBL opleiding en MBO 2
Beveiliging en Veiligheid beveiliger in uniform
Wat verdient een Beveiliger?
Als je overweegt om aan een carrière als beveiliger te beginnen, is het ook belangrijk om te weten wat je kunt verwachten qua salaris. In dit blog vertellen we je wat een Beveiliger niveau 2 en een Beveiliger niveau 3 verdienen.
Meer lezen
Verpleegkundige staat aan bed bij patiënt
Waar kan je werken als verzorgende IG?
Ben jij geïnteresseerd in onze verkorte opleiding tot verzorgende IG en vraag je je af waar je straks aan de slag kunt? Als verzorgende IG kun je op heel veel verschillende plekken werken! We vertellen je er alles over in dit blog.
Meer lezen
beveiliger staat lachen voor winkelpand
Waarom zou je beveiliger worden?
Het beroep van beveiliger kan een aantrekkelijke keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een dynamische en uitdagende carrière. In dit blog bespreken we waarom het de moeite waard kan zijn om beveiliger te worden en hoe dit beroep kan bijdragen aan een zinvolle loopbaan.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding