Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Waarom kies je voor de opleiding Verzorgende IG?

MBO Verzorgende-IG

 

Waarom kies je voor de opleiding Verzorgende IG?

Denk je aan een beroep in de zorg, dan is verzorgende IG misschien wel iets voor jou. In dit blog beschrijven we vijf redenen waarom je voor de opleiding tot verzorgende IG zou kunnen kiezen.

1. Betekenisvol werk met een grote impact

Een verzorgende IG haalt een goed gevoel uit zijn of haar werk, omdat het werk is waar je echt verschil mee maakt. Je bent direct betrokken bij en van invloed op het welzijn van mensen die zich in verschillende levensfasen bevinden en met een scala gezondheidsproblemen te maken hebben.

Of het nu gaat om ouderen, zieke mensen of jonge ouders, wat jij doet, doet er toe!

2. Leer veel verschillende vaardigheden

In de opleiding Verzorgende-IG leer je over veel verschillende aspecten van zorg en hulp bieden. Van persoonlijke basiszorg tot verpleegtechnische handelingen en crisisinterventie, je verwerft een breed scala aan vaardigheden. Hierdoor kun je goed voor veel verschillende mensen zorgen.

3. Snel klaar voor een leuk beroep!

De opleiding duurt bij Capabel Onderwijs maar 15 maanden. Dat is best kort en na die tijd kun je meteen als verzorgende IG aan de slag met een erkend diploma op zak! Je kunt op verschillende momenten in het jaar beginnen, daarin is Capabel Onderwijs heel flexibel.

4. Veel soorten banen om te ontdekken

Als verzorgende IG kun je op heel veel verschillende werkplekken terecht. Je kunt bijvoorbeeld in de thuiszorg aan de slag, maar ook in een verpleegtehuis, in de kraamzorg of in een ziekenhuis.  Op elke plek leer weer nieuwe dingen en zorg je voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

5. Een waardevol erkend diploma

De opleiding verzorgende IG is erkend door het Ministerie van Onderwijs. Dat betekent dat het diploma dat je krijgt echt iets waard is. Werkgevers herkennen het meteen. Als je kiest voor Capabel Onderwijs, dé specialist in erkende en verkorte opleidingen, maak je een slimme keuze voor je toekomst.

Als je zoekt naar werk waarin je anderen helpt en een betekenisvolle carrière wilt, dan is Verzorgende-IG een goede keuze voor jou. Ontdek de leuke mogelijkheden van deze opleiding en begin je reis naar een fijne carrière in de zorg. Download onze brochure of kom naar een voorlichtingsbijeenkomst voor meer informatie over deze interessante opleiding. Zet vandaag de eerste stap naar een betekenisvolle carrière in de zorg!

Capabel Onderwijs medewerker Marloes DEF
Gepubliceerd door: Marloes Straatman, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: MBO, MBO 4, MBO 3, BOL, Flexibele Leerweg +, BBL, BBL opleiding, Zorg en Zorg en Welzijn
Beveiliger controleert het magazijn
Wat betekent het als je als beveiliger als ZZP'er werkt?
Als je een carrière als beveiliger overweegt, heb je misschien wel eens gehoord van de mogelijkheid om als zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) te werken. Maar wat houdt het precies in om als beveiliger als ZZP'er aan de slag te gaan?
Meer lezen
Beveiliging en Veiligheid beveiliger in uniform
Wat verdient een Beveiliger?
Als je overweegt om aan een carrière als beveiliger te beginnen, is het ook belangrijk om te weten wat je kunt verwachten qua salaris. In dit blog vertellen we je wat een Beveiliger niveau 2 en een Beveiliger niveau 3 verdienen.
Meer lezen
Verpleegkundige staat aan bed bij patiënt
Waar kan je werken als verzorgende IG?
Ben jij geïnteresseerd in onze verkorte opleiding tot verzorgende IG en vraag je je af waar je straks aan de slag kunt? Als verzorgende IG kun je op heel veel verschillende plekken werken! We vertellen je er alles over in dit blog.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding