Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Leren met korting voor een kansberoep: GETREADY2WORK!

Een greep uit de krantenkoppen van de laatste tijd: “Helft toetreders arbeidsmarkt werkte niet vanwege opleiding”, “Aantal banen voor het eerst in 2 jaar tijd gedaald”, “Ruim miljoen mensen zonder baan kunnen of willen werken.” Dit zijn geen nieuwsberichten waar je vrolijk van wordt, zeker niet als je als werkzoekende thuis zit. Het UWV betaalt jouw uitkering dus je redt het wel, voor nu. Maar je bent het zat om op de bank te zitten, je hebt alle series op Netflix al gezien en het huis is nog nooit zo schoon geweest. Je wilt weer aan de slag! Je hebt een hele lading werkervaring op je CV staan, maar de leukste vacatures eisen net die ene specifieke opleiding. GETREADY2WORK biedt uitkomst.   

GETREADY2WORK is een initiatief om werkzoekenden te ondersteunen in het volgen van een opleiding om hen om te scholen in een kansberoep.

Met andere woorden: GETREADY2WORK helpt jou om een studie op je CV te zetten waarmee jij kans maakt op een baan in een sector waar ze staan te springen om mensen. Via GETREADY2WORK kun je een scholingsvoucher krijgen die je tot maximaal 2500 euro korting geeft op een opleiding. Eigenlijk klinkt het te mooi om waar te zijn: je gaat met 2.500 euro korting een verkorte MBO opleiding volgen voor een beroep waar ze in Nederland een tekort aan hebben of verwachten. De kans op betaald werk na het succesvol afronden van je opleiding is sneller en groter dan bij een reguliere MBO opleiding. Wij ondersteunen gratis en vrijblijvend het gehele traject van de subsidieaanvraag voor jou, tot en met de scholing!

Het aanbod aan opleidingen in Nederland is enorm, op een gegeven moment weet je gewoon niet meer wat je moet studeren. Daarnaast zijn er ook steeds meer opleidingen waar je tot voor kort nog niet eens van gehoord had. Wist je bijvoorbeeld dat Draagdoekconsulent, iPhone glazenmaker en Cupcake Designer ook beroepen zijn?

Wij houden het bij de vertrouwde opleidingen waar je nu, straks en in de toekomst nog veel profijt van hebt. Er dreigt een tekort aan apothekersassistenten en monteurs elektriciteitsnetten. Dit zijn twee voorbeelden van de opleidingen die je bij ons met de scholingsvoucher kan volgen. Ik kan mijn eigen cupcakes wel ontwerpen, maar ik weet niet welke medicijnen ik mag combineren of wat ik moet doen als mijn meterkast overspannen is.

Dus ben jij op dit moment werkzoekend, krijg je een uitkering via het UWV en wil je je omscholen in een beroep waarmee je verzekerd bent op werk? Ga dan naar www.getready2work.nl en meld je aan!

Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg - Taken & Verantwoordelijkheden
Een persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg heeft een interessant en afwisselend beroep. Je ondersteunt mensen in hun leven, wonen en werken. Mensen die allemaal een eigen verhaal en eigen problemen hebben. Dat is verantwoordelijk en belangrijk werk.
Meer lezen
Week van de Veiligheid: omgaan met agressie & geweld
In de Week van de Veiligheid vragen wij vanuit Capabel Onderwijs aandacht voor veiligheid en beveiliging in Nederland. Deze editie staat de week in het teken van agressie en geweld richting ondernemers. Want helaas komt bijna iedereen hier in zijn werk weleens mee in aanraking. Maar wie goed getraind is, kan beter omgaan met agressief gedrag of het zelfs voorkomen.
Meer lezen
Waarom pedagogisch medewerker worden?
Hoe weet je nou of de opleiding tot pedagogisch medewerker kinderopvang (mbo-niveau 3) of gespecialiseerd pedagogisch medewerker (mbo-niveau 4) iets voor jou is? Er zijn verschillende redenen denkbaar en misschien is er één of zijn er meerdere daarvan op jou van toepassing.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.