Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Studiebegeleiding van Capabel

Wat houdt studiebegeleiding bij Capabel Onderwijs in?

Het volgen van een (beroeps)opleiding is best wel een hele stap. Het is dan ook heel normaal dat je tijdens de studie tegen verschillende vragen aanloopt. Deze kunnen heel divers zijn en bijvoorbeeld gaan over de lesstof, examens, het zoeken van een stageplaats of een mogelijke vervolgopleiding. Maar ook kan het zó zijn dat je motivatie wat afneemt omdat je misschien niet goed weet hoe je het studeren moet aanpakken, of het lukt je simpelweg niet goed om je te houden aan het aantal uren dat je per week aan de studie zou moeten besteden. Voor het behalen van betere studieresultaten en om te voorkomen dat de studie vertraging oploopt of in het ergste geval dreigt te stranden helpen wij je bij het realiseren van jouw leerdoelen.

Inhoudelijke vragen over de lesstof kunnen in de meeste gevallen telefonisch en/of via e-mail worden beantwoord. Als blijkt dat je toch extra begeleiding nodig hebt om de opleiding tot een goed einde te brengen kan er samen met je docent een studieplan en begeleidingstraject op maat worden gemaakt. Zonder dat je er erg in hebt blijft onze studiecoach jouw studieloopbaan op de voet volgen en zal hij/ zij indien nodig contact opnemen. Bijvoorbeeld wanneer je studie vertraagt. Daarnaast biedt de studiecoach niet alleen een luisterend oor, maar kan hij je ook motiveren of  stimuleren en is hij misschien juist een stok achter de deur om op regelmatige basis met je studie aan de slag te gaan.

Heb je interesse in studiebegeleiding of wil je de mogelijkheden doornemen? Neem even contact met ons op via onderstaande gegevens en we helpen je graag op weg! 

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren +3188 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.


Meest gekozen opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding