Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Kosteloze Erkende Opleidingen Voor Zorgmedewerkers

Nederland heeft dringend extra hulp nodig in de zorgsector. Daarom heeft de Nationale Zorgklas in samenwerking met Capabel Onderwijs en een aantal andere opleiders speciale mbo-certificaten ontwikkeld.

Via handige leereenheden kan iedereen die al bij een zorgorganisatie werkt (ook vrijwilligers en stagiairs), via een laagdrempelige route een landelijk erkend mbo-certificaat behalen. Deze door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport gesubsidieerde opleidingen worden gegeven door vakdocenten van Capabel Onderwijs i.s.m. de Nationale Zorgklas, duren maximaal 6 maanden en combineren interactieve online leermodules met werken in de praktijk.

In de opleiding wordt de medewerker verder klaargestoomd om aan de slag te gaan in de zorg. In een online leeromgeving gaan de deelnemers met maximaal 15 anderen aan de slag onder leiding van een vakdocent. Het programma is persoonlijk, aangenaam en verbindend met de werkpraktijk. Kort & krachtig!

Momenteel voeren wij de opleiding Individuele basiszorg verlenen op mbo-niveau 2 of 3 uit. Deze opleiding leidt tot een erkend mbo-certificaat en kan per direct gevolgd worden via Capabel Onderwijs.

Brochure


Met de opleidingen die Capabel Onderwijs uitvoert kunnen medewerkers hun inzetbaarheid binnen zorg & welzijn vergroten of kunnen nieuwere zorgverleners zich snel ontwikkelen. Hiermee levert Capabel Onderwijs een bijdrage aan duurzame inzetbaarheid van mensen, en aan het opleiden van (extra) krachten in de zorg.

Meer informatie of aanmelden? Bekijk bovenstaande brochure of neem contact met ons via onze contactpagina.

 psycholoog coacht client
Enquête studenten Toegepaste Psychologie aan Capabel Hogeschool
De enquête is gehouden om inzicht te krijgen in wat onze studenten van de opleiding vinden en waarom ze voor Capabel kozen. Zie hier de belangrijkste uitkomsten:
Meer lezen
Beveiliging en Veiligheid beveiliger in uniform
Waar kun je werken als beveiliger niveau 2 of niveau 3?
Als je een opleiding tot beveiliger op mbo niveau 2 of niveau 3 hebt afgerond, opent zich een wereld vol carrièremogelijkheden binnen de beveiligingsbranche. In dit blog bekijken we waar je kunt werken als beveiliger voor zowel niveau 2 als 3, zodat je een beter beeld krijgt van de verschillende werkplekken.
Meer lezen
verzorgende staat bij de trap met documentatie
Het verschil tussen verpleegkundige en verzorgende IG
Wil je in de zorg werken en vraag je je af wat het verschil is tussen een verpleegkundige en een verzorgende IG? In dit artikel vertellen we je over de opleiding, het werk en het salaris.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding