Kort & snel een
diploma waar je
verder mee komt
Kort & snel een
diploma waar je
verder mee komt
Kort &
snel een
diploma waar
je verder mee komt

Zorg & Welzijn

In het domein Zorg & Welzijn kun je bij Capabel Onderwijs terecht voor een groot aanbod aan MBO-, HBO- en vakopleidingen.
Leuke veelzijdige en praktijkgerichte opleidingen waar je een succesvolle toekomst mee tegemoet gaat!

Meest gekozen

MBO Doktersassistent

in 15 maanden Meer lezen

HBO Bachelor Verpleegkundige

in 4 jaar Meer lezen

MBO Tandartsassistent

in 15 maanden Meer lezen

Zorgen is het mooiste wat er is

Wil je mensen helpen en voor hen zorgen? Of specialisten in de zorg ondersteunen? Dan is een opleiding in de zorg iets voor jou! Je kunt bijvoorbeeld denken aan MBO-verpleegkundige, Tandartsassistent, Doktersassistent, Dierenartsassistent of Apothekersassistent. Maar ook aan HBO-verpleegkundige, Farmaceutisch Consulent of Praktijkondersteuner Huisartsenzorg. Haal jij energie uit het ondersteunen van mensen, bijvoorbeeld als Persoonlijk Begeleider of Psycholoog? Kies dan voor welzijn!

Kies jouw opleiding 

HBO Propedeuse

HBO Associate Degree

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken in de sector Zorg & Welzijn start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Doe vooral waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Dat is de sleutel!

Tovink, student Sociaal Werker

Bekijk onze opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.