Zorg & Welzijn
opleidingen

Meest gekozen

MBO Doktersassistent

in 15 maanden Meer lezen

HBO Bachelor Verpleegkundige

in 4 jaar Meer lezen

MBO Tandartsassistent

in 15 maanden Meer lezen

Zorgen is het mooiste wat er is

In het vakgebied Zorg & Welzijn kun je bij Capabel Onderwijs terecht voor een groot aanbod aan mbo-, hbo- en vakopleidingen die gericht zijn op het helpen en ondersteunen van mensen. Of je nu verpleegkundige, doktersassistent, dierenartsassistent of persoonlijk begeleider wilt worden, er is altijd een opleiding die bij jou past. De opleidingen bij Capabel zijn veelzijdig, praktijkgericht en bieden een uitstekende basis voor jouw succesvolle toekomst. Haal jij energie uit het ondersteunen van mensen en wil jij helpen met hun zorgbehoeften? Dan is een opleiding in de Zorg echt iets voor jou.

Kies jouw opleiding 

MBO Branche

HBO Propedeuse

HBO Associate Degree

Over Capabel Onderwijs 

Capabel Onderwijs is specialist in het bieden van verkorte, praktijkgerichte en erkende opleidingen. In de opleidingen leer je alle essentiële vaardigheden van ervaren vakspecialisten. Jouw kortste weg naar werken in de sector Zorg & Welzijn start hier. Met onze verkorte MBO-, HBO- en vakopleidingen ben je al snel klaar om te starten met jouw droombaan! Meer weten over de opleidingen? Via de opleidingspagina's hierboven kan je brochures downloaden die alle informatie geven over de opleiding. 

 

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren 088 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Doe vooral waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Dat is de sleutel!

Tovink, student Sociaal Werker

Bekijk onze opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.