Hoofdafbeelding van <p>15% korting met diploma Capabel Onderwijs</p>
15% korting met diploma Capabel Onderwijs

Als je je MBO 4 diploma hebt gehaald bij Capabel Onderwijs dan krijg je 15% korting* op de opleiding van Capabel Hogeschool. Je kunt kiezen uit vol- en deeltijd in de vakgebieden gezondheidszorg, welzijn en sociale zekerheid.

Kijk voor meer informatie op de site van Capabel Hogeschool of bel met Lineke Koldenhof, opleidingsadviseur van Capabel: telefoon: 030-2850 557 of info@capabelhogeschool.nl.

* de korting geldt niet voor opleidingen waarop de OCW voucher van €1.250,- per halfjaar van toepassing is.

Foto van auteur
Gepubliceerd door: Yvonne Mallie, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: MBO, MBO 2, MBO 4, MBO opleiding, MBO 3, MBO 2, HBO Bachelor, HBO Master, HBO Propedeuse, Zorg en Zorg en Welzijn
Hoe Marieke zich in 9 maanden heeft omgeschoold met de Flexibele Leerweg+
Marieke (39) heeft in 2018 haar carrière on hold gezet om er full time te kunnen zijn voor haar gezin. Na twee fijne jaren met meer tijd voor haar kinderen, voelde ze dat het weer tijd was om aan de slag te gaan! Ze was weer toe aan een baan, alleen dan wel in een andere sector. Hiervoor had ze 20 jaar in tandheelkunde gewerkt, maar dat had ze nu wel gezien. Haar droom was om op de peuterspeelzaal van de school van haar kinderen te werken. Maar was dit wel mogelijk voor haar?
Persbericht: Farmaceutisch Consulent maakt uitbreiding zorgtaken in apotheek mogelijk
Tamara Köhler deed jarenlang onderzoek naar de toegevoegde waarde en de rolontwikkeling van de farmaceutisch consulent in de apotheek. Op 25 augustus promoveerde zij aan de Rijksuniversiteit Groningen op de resultaten van deze onderzoeken. De conclusies uit haar onderzoek pleiten voor de wezenlijke rol van de farmaceutisch consulent in de uitgebreide zorgtaak van de Nederlandse apotheek.
Workshop gemist? Bekijk hem terug!
Tijdens de workshop Taal op de Werkvloer op 7 september hebben ervaringsdeskundigen laten zien hoe jij kunt omgaan met laaggeletterdheid op de werkvloer en collega's of werknemers hierin kunt ondersteunen!

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.