Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Bedrijfskunde nu ook bij
Capabel Hogeschool

4-jarige Bachelor

HBO Bachelor Moderne Bedrijfskunde

2-jarige Associate Degree

HBO Associate Degree Bedrijfskunde

1-jarige Propedeuse

HBO Propedeuse Moderne Bedrijfskunde

Een uitdagende bedrijfskundige opleiding volgen? Nu ook bij Capabel Hogeschool

Vanaf september 2022 biedt Capabel Hogeschool in samenwerking met SDO Hogeschool de bachelor Moderne Bedrijfskunde aan. In een samenleving die steeds in beweging is, is flexibiliteit voor organisaties van groot belang. De rol van een Bedrijfskundig Professional is hierin onmisbaar, wanneer het aankomt op het creëren van verbinding tussen verschillende vakgebieden, structuren, mensen en processen.

In een organisatie werk je met z’n allen aan diensten of producten. Tijdens de opleiding leer je om je collega’s te motiveren en inspireren. Je leert hoe je kritische problemen en ongewenste situaties in een bedrijf oplost en hoe je de resultaten van organisaties voortdurend positief kunt beïnvloeden. Hierbij worden ook de begrippen duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap betrokken.

De opleiding is ontstaan vanuit jarenlange ervaring op basis van meer dan tien disciplines. De opleiding is praktisch en hands on ingericht, wat je een directe verbinding met het beroepenveld geeft. Capabel Hogeschool biedt deze vol- of deeltijd opleiding vanaf september 2022.

Meer weten? Bezoek de opleidingspagina HBO Bachelor Moderne Bedrijfskunde of download een brochure.

Liever een verkorte bedrijfskundige opleiding volgen? Neem dan eens een kijkje bij de Associate Degree Bedrijfskunde of de 1-jarige Propedeuse Moderne Bedrijfskunde.

Gepubliceerd door: Yvonne Mallie, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: HBO Bachelor, HBO Propedeuse, HBO Associate Degree en Commercieel en Ondernemen
 psycholoog coacht client
Enquête studenten Toegepaste Psychologie aan Capabel Hogeschool
De enquête is gehouden om inzicht te krijgen in wat onze studenten van de opleiding vinden en waarom ze voor Capabel kozen. Zie hier de belangrijkste uitkomsten:
Meer lezen
Beveiliging en Veiligheid beveiliger in uniform
Waar kun je werken als beveiliger niveau 2 of niveau 3?
Als je een opleiding tot beveiliger op mbo niveau 2 of niveau 3 hebt afgerond, opent zich een wereld vol carrièremogelijkheden binnen de beveiligingsbranche. In dit blog bekijken we waar je kunt werken als beveiliger voor zowel niveau 2 als 3, zodat je een beter beeld krijgt van de verschillende werkplekken.
Meer lezen
verzorgende staat bij de trap met documentatie
Het verschil tussen verpleegkundige en verzorgende IG
Wil je in de zorg werken en vraag je je af wat het verschil is tussen een verpleegkundige en een verzorgende IG? In dit artikel vertellen we je over de opleiding, het werk en het salaris.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding