Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Ervaar studeren bij Capabel op de Open Dag!

20

mei

20

mei

 

Op zaterdag 24 juni zal de eerste Open Capabeldag plaats vinden op onze locatie in Eindhoven. Dit is dé dag waarop je op een nieuwe manier kennis kan maken met Capabel Onderwijs Groep.

Tijdens de Open Capabeldag zijn er volop voorlichtingen, presentaties en activiteiten die je kunt bijwonen om kennis te maken met de verschillende studierichtingen binnen Zorg en Welzijn. Naast inhoudelijk kennis opdoen over de opleidingen, hoor je bij de voorlichting hoe studeren bij Capabel in z’n werk gaat. Ook is er de mogelijkheid om een proefles te volgen in de E-learning omgeving en kun je inkijken in al het lesmateriaal waarmee je te maken krijgt bij een studie van Capabel! Zo ben je na de Open Capabeldag precies op de hoogte hoe het is om te studeren bij Capabel. 

Daarbij kun je goed de sfeer proeven op onze locatie en met leerlingen praten over hoe zij Capabel ervaren. Er zullen ook oud-leerlingen aanwezig zijn die je kunnen vertellen hoe de opleiding hen een voorsprong heeft geboden in het werkveld. En natuurlijk staan alle leraren voor je klaar om je te helpen in je keuze!

Wij kijken in ieder geval erg uit naar deze open Capabeldag! Wil je ook komen? Meld je dan aan op de pagina!

 

 

Ik kom ook!     >  
 

 

Gepubliceerd door Mariëlle Walta
In de categorie Overig

Ik ben Mariëlle Walta, Onderwijskundige/Onderwijsontwikkelaar bij Capabel. Ik ben, samen met mijn collega’s, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de opleidingen. Alles wat jij op de opleiding leert heb ik (samen met de docenten) ontworpen. Ik schrijf een blog over alles wat met Capabel Onderwijs Groep en het mbo te maken heeft. Ik hoop met mijn blog veel mensen enthousiast te maken om een mbo-opleiding te volgen. Verder kan ik niet zonder sneakers, Netflix, koffie en is de zomer mijn favoriete seizoen!

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00