Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

Corona update: Je kunt jouw opleiding klassikaal starten! Lees hier meer over de actuele situatie.

meer informatie

Speciale open dag Utrecht op 6 juni

24

apr

24

apr

STEL AL JE VRAGEN AAN ONZE EIGEN STUDENTEN!

Dinsdag 6 juni organiseren onze studenten Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener (SMD) een Open Dag van 14:00 uur tot 16:00 uur. Het organiseren van deze Open Dag is een eindopdracht van onze huidige leerlingen SMD.
 
Tijdens deze Open Dag is iedereen welkom die geïnteresseerd is in het volgen van een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep. Je krijgt deze dag informatie over het volgen van een opleidingen van Capabel Onderwijs Groep. Onze studenten geven deze dag informatie over het onderwijs bij Capabel, het lesmateriaal, toetsing en de stage.  Daarnaast zal er een infomarktje zijn en wordt iedere bezoeker gekoppeld aan een student. Via speeddate achtige sessies kan je vragen stellen aan onze studenten. Kortom een leuke en informatieve Open Dag verzorgd door onze studenten voor jouw als toekomstige student! De Open Dag vindt plaats op onze vestiging te Utrecht, Australiëlaan 14-16, Parkeren kan in de directe omgeving (Woonboulevard Kanaleneiland). Voor route en adresgegevens kijk hier.
 
Wil je langskomen, dan ontvangen wij graag jouw aanmelding, bel ons infocentrum: 088-2701270 of mail via info@capabel.nl.

Gepubliceerd door Mariëlle Walta
In de categorie MBO opleidingen

Ik ben Mariëlle Walta, Onderwijskundige/Onderwijsontwikkelaar bij Capabel. Ik ben, samen met mijn collega’s, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de opleidingen. Alles wat jij op de opleiding leert heb ik (samen met de docenten) ontworpen. Ik schrijf een blog over alles wat met Capabel Onderwijs Groep en het mbo te maken heeft. Ik hoop met mijn blog veel mensen enthousiast te maken om een mbo-opleiding te volgen. Verder kan ik niet zonder sneakers, Netflix, koffie en is de zomer mijn favoriete seizoen!

Gratis studieadvies

studie advies

Heb je vragen over een opleiding bij Capabel Onderwijs Groep?
Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder en
zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00