Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Capabel Onderwijs Maastricht 

Capabel Onderwijs heeft 13 vestigingen verspreid over Nederland. Er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. De vestigingen zijn goed bereikbaar. Alle vestigingen liggen op loopafstand van een ov-halte. Kijk op 9292.nl planner om jouw reis met het OV te plannen.

Met de auto kun je meestal dichtbij (betaald) parkeren. Natuurlijk beschikken onze locaties over voorzieningen voor onze studenten, bijvoorbeeld gratis koffie en thee.

Kom ook bij ons studeren! Capabel bevindt in een ontzettend mooi en sfeervol pand. Je kunt naar binnen door de hoofdingang en daar de lift of de trap pakken. Parkeren kan kosteloos op het terrein zelf. Het centraal station Maastricht is op 10 minuten afstand en goed te bereiken.

Adres

Robert Schumandomein 2

6229 ES Maastricht

Opleidingen in Maastricht

Studeren bij Capabel OnderwijsVoorlichtingen

Voorlichting MBO (BOL/BBL)
22
aug
Maastricht
11:00 - 12:30
Alle voorlichtingen
Voorlichting HBO

Er zijn momenteel geen voorlichtingen.

Banner foto

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren +3188 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl. 

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Binnen een week kon ik al starten met mijn opleiding

Mark Buis, student ICT

Bezoek een Voorlichting

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding