Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

In welke schaal zit je als Doktersassistente?

Als je de mbo-opleiding tot doktersassistent niveau 4 hebt gevolgd en je gaat aan het werk, kom je over het algemeen in schaal 4 of 5 van de CAO (Collectieve Arbeidsovereenkomst) Huisartsenzorg. Je bruto maandsalaris komt daarmee uit tussen 2.179 en 3.321 euro. Het salaris kan nog worden verhoogd met onregelmatigheidstoeslagen en vakantietoeslagen. De hoogte van het salaris is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de werkervaring, het dienstverband en de regio waarin je werkt.

Let op: de genoemde bedragen zijn een indicatie en kunnen per werkgever verschillen. Het is altijd verstandig om bij een potentiële werkgever naar het specifieke salaris te informeren

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren +3188 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.


Meest gekozen opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding