Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Studeren bij Capabel Onderwijs in Hengelo

Studeren bij Capabel Onderwijs in Hengelo

Uniek aan de opleidingen bij Capabel Onderwijs is de verkorte studieduur. Onze korte opleidingen zorgen ervoor dat je snel de beroepstheorie leert en snel start met de praktijk. Naast alle voordelen van een verkorte opleiding volg je bij Capabel altijd een erkende opleiding. We hebben maar liefst vier startmomenten per jaar, dus je kunt in november al starten met jouw kort & krachtige opleiding. Wacht niet langer en ga met ons jouw succesvolle toekomst tegemoet!

 

Locatie HengeloCapabel Onderwijs vestigingen in Nederland

Capabel Onderwijs heeft 11 vestigingen verspreid over Nederland en sinds kort ook in Hengelo! Zo is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Ben je geïnteresseerd in een opleiding op de vestiging Hengelo? Kom dan naar een voorlichting om te kijken of een studie bij Capabel iets voor jou is.

Het adres waar je ons kan vinden is:

Lansinkesweg 4
7553 AE Hengelo

 

Meest gekozen opleidingen in Hengelo

Voorlichting MBO (BOL/BBL)
19
mrt
Hengelo
11:00 - 12:30
Alle voorlichtingen
Banner foto

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren +3188 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.

Contact Bezoek een voorlichting

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding