Capabel Logo

In 1 jaar erkende pedicure met onze pedicure opleiding

Capabel Logo

in 1 jaar erkende pedicure met onze pedicure opleiding

Capabel Logo

in 1 jaar erkende pedicure met onze pedicure opleiding

Zoek jij een pedicure opleiding waarmee je in korte tijd erkend pedicure wordt? Met onze brancheopleiding Pedicure haal jij je diploma al na 12 maanden. Schrijf je snel in om nog in te stromen voor het september startmoment!

 • kwaliteit erkend door ProVoet
 • IMKO pedicure lesprogramma 
 • al na 12 maanden een diploma
 • 1 dag les: ochtend, middag of avond
imko
provoet
bravo
ocw

ONZE PEDICURE OPLEIDING VOLDOET AAN ALLE EISEN

De Brancheopleiding Pedicure van Capabel is overgenomen van IMKO: dé opleider op het gebied van uiterlijke verzorging. Dat betekent dat alle kennis en ervaring van IMKO behouden blijft, terwijl het lesprogramma is verrijkt met de praktijkgerichte aanpak van Capabel. De opleiding voldoet aan alle kwaliteitseisen die gesteld worden door de brancheorganisaties ProVoet en BRAVO. Kortom, jij kunt rekenen op een volledig erkend branchediploma waarmee je direct aan de slag kunt als erkend pedicure. 

Eerstvolgende startdata

25 november 2019 | Rotterdam  
DIRECT INSCHRIJVEN>

25 november 2019 | Eindhoven  
DIRECT INSCHRIJVEN >

25 november 2019 | Utrecht  
DIRECT INSCHRIJVEN >

Laat je voorlichtingen over onze Pedicure Brancheopleiding!

Wil jij meer weten over onze verkorte opleiding Pedicure? Meld je dan snel aan voor een voorlichting bij jou in de buurt!

Bekijk voorlichtingsdata

LEREN EN GELIJK TOEPASSEN MET ERVAREN VAKPROFESSIONALS

Bij Capabel begrijpen we dat je vaak het snelst leert door theorie direct toe te passen. Daarom helpen de ervaren IMKO vakprofessionals je vanaf de eerste dag van de opleiding de ideale balans te vinden tussen theorie en praktijk. Daarnaast bereiden we je ook goed voor op jouw toekomst als (zelfstandig) pedicure, met een blok ondernemerschap. Zo weet je zeker dat je na het afronden van de opleiding pedicure alle kennis in huis hebt om een gerennomeerd pedicure te worden. 

VIND EEN OPLEIDER
BIJ JOU IN DE BUURT

Met drie locaties is de kans groot dat je de opleiding bij jou in de buurt kunt volgen. Capabel Onderwijs Groep biedt de Brancheopleiding Pedicure aan in de volgende steden:

EEN DANKBAAR BEROEP MÉT TOEKOMST

Het mooie van het pedicurevak is dat het een dankbaar beroep is, waar je mensen blijvend mee kunt helpen. Steeds meer mensen beseffen dit. Dat blijkt ook uit recente ontwikkelingen, want de vraag naar goede voetverzorging blijft toenemen! Voor jou is dit een kans om veel mensen te helpen als ambulante pedicure of pedicure met een praktijk aan huis. Na de opleiding pedicure kun je dagelijks mensen gelukkig maken met goede zorg. Ook lever je als pedicure een bijdrage aan het algemene welzijn van je klanten, door andere gebreken op tijd te signaleren.

IN 12 MAANDEN EEN DIPLOMA PEDICURE? SCHRIJF JE NU IN!

Meld je nu aan om nog in te stromen voor het eerstvolgende startmoment! Gebruik de onderstaande knop om direct naar het inschrijfformulier te gaan. Vervolgens kies je eenvoudig de gewenste locatie en lestijd. Wij nemen daarna snel contact met je op om je inschrijving veilig te stellen.

 

Schrijf je direct in

Als erkend Pedicure help ik dagelijks mensen met voetproblemen. Dat geeft een enorm voldaan gevoel.

Betty van der Veer
Alumna Pedicure Brancheopleiding

ALLE FEITJES OP EEN RIJ

 • Niveau: Brancheopleiding op MBO 3 niveau
 • Duur: 12 maanden (40 lesdagen)
 • Lestijd: 's ochtends, 's middags of 's avonds
 • Erkenning: ProVoet, BRAVO
 • Locaties: Rotterdam, Utrecht, Eindhoven

1 DAG PER WEEK KLASSIKAAL LES: OCHTEND, MIDDAG OF AVOND

Mogelijk heb je verplichtingen waar je niet onderuit kunt. Daarom geven we je de mogelijkheid de lessen op drie verschillende tijdstippen te volgen. Voor de opleidingsduur maakt het niet uit welk tijdstip je kiest, je rondt de opleiding in dezelfde tijd af. 

 • 09.00 - 12.45 uur (incl. 15 minuten pauze)
 • 13.15 - 17.00 uur (incl. 15 minuten pauze)
 • 18.30 - 21.45 uur (incl. 15 minuten pauze)

De opleiding duurt in totaal 12 maanden (40 lesdagen), met 1 lesdag per week. Je huiswerk neemt 3 tot 4 uur per week in beslag. Over het opleidingsjaar worden de vakanties van de vestiging gevolgd.

Download de brochure van jouw toekomstige opleiding!

Benieuwd hoe jij binnen 12 maanden een branchediploma pedicure kunt halen? In onze opleidingsbrochure lees je alles over het opleidingsprogramma, de toelatingseisen en kosten. 

Download de brochure

brochures
infoavond

EEN VOORLICHTING BIJWONEN?

Lijkt het je leuk om pedicure te worden maar wil je eerst een voorlichting bijwonen? We nodigen je van harte uit om langs te komen volgen! Meld je nu aan voor een van onze voorlichtingsdagen op onze voorlichtingsdpagina en ervaar zelf hoe het is om onze pedicure opleiding te volgen.

Voorlichtingsdata

17 okt 2019 | 18:30 - 20:30 | Rotterdam | AANMELDEN>

26 nov 2019 | 11:00 - 13:00 | Eindhoven | AANMELDEN>

07 nov 2019 | 10:30 - 12:00 | Utrecht | AANMELDEN>

PRIJSSPECIFICATIE OPLEIDING PEDICURE

De kosten van de opleiding Pedicure van Capabel Onderwijs Groep zijn als volgt:

Lesgeld in termijnen
12 termijnen van 196  + 3 gratis termijnen studieverlenging
Lesgeld ineens
206912% korting
Examens *

los af te nemen

Leermiddelen en (online) boeken**
455
Inschrijfgeld
75
Studiefinanciering mogelijk?
Nee
Vereiste vooropleiding
Geen

 

* De examens bestaan uit 3 theorie examens, 1 proeve van bekwaamheid en 1 portfolio assessment ondernemen. De examens worden afgenomen door TCI. Kijk voor meer informatie op www.tci-examens.nl.

** Om zo transparant mogelijk te zijn, werken we met één totaalprijs voor alle boeken en leermiddelen. Voor meer informatie kijk hier

Betaling van het lesgeld in termijnen verloopt uitsluitend via automatische incasso. De algemene voorwaarden van Capabel Onderwijs Groep zijn van toepassing.

 

Schrijf je direct in

KOSTEN TOT WEL 50% BELASTINGAFTREKBAAR

Wist jij dat je een groot deel van je studiekosten kunt terugkrijgen van de belasting? Enkele belangrijke voorwaarden zijn dat je een studie onder begeleiding volgt, je deze zelf bekostigt en dat je studie aansluit op jouw toekomstige beroep. De opleidingen van Capabel voldoen aan deze voorwaarden. Dat scheelt je al snel zo’n 40 tot 50% in opleidingskosten!

Het is zeker de moeite waard om te onderzoeken of jij in aanmerking komt voor dit belastingvoordeel. Wil jij weten wat jij terug kan ontvangen? Bekijk dan de uitgebreide informatie op de belastingsite.