Capabel Logo

In 1 jaar erkende pedicure met onze pedicure opleiding

Capabel Logo

in 1 jaar erkende pedicure met onze pedicure opleiding

Capabel Logo

in 1 jaar erkende pedicure met onze pedicure opleiding

Zoek jij een pedicure opleiding waarmee je in korte tijd erkend pedicure wordt? Met onze brancheopleiding Pedicure haal jij je diploma al na 12 maanden. Schrijf je snel in om nog in te stromen voor het mei startmoment!

 • kwaliteit erkend door ProVoet
 • IMKO pedicure lesprogramma 
 • al na 12 maanden een diploma
 • 1 dag les: ochtend, middag of avond
imko
provoet
bravo
ocw

ONZE PEDICURE OPLEIDING VOLDOET AAN ALLE EISEN

De Brancheopleiding Pedicure van Capabel is overgenomen van IMKO: dé opleider op het gebied van uiterlijke verzorging. Dat betekent dat alle kennis en ervaring van IMKO behouden blijft, terwijl het lesprogramma is verrijkt met de praktijkgerichte aanpak van Capabel. De opleiding voldoet aan alle kwaliteitseisen die gesteld worden door de brancheorganisaties ProVoet en BRAVO. Kortom, jij kunt rekenen op een volledig erkend branchediploma waarmee je direct aan de slag kunt als erkend pedicure. 

LEREN EN GELIJK TOEPASSEN MET ERVAREN VAKPROFESSIONALS

Bij Capabel begrijpen we dat je vaak het snelst leert door theorie direct toe te passen. Daarom helpen de ervaren IMKO vakprofessionals je vanaf de eerste dag van de opleiding de ideale balans te vinden tussen theorie en praktijk. Daarnaast bereiden we je ook goed voor op jouw toekomst als (zelfstandig) pedicure, met een blok ondernemerschap. Zo weet je zeker dat je na het afronden van de opleiding pedicure alle kennis in huis hebt om een gerennomeerd pedicure te worden. 

VIND EEN OPLEIDER
BIJ JOU IN DE BUURT

Met vier locaties is de kans groot dat je de opleiding bij jou in de buurt kunt volgen. Capabel Onderwijs Groep biedt de Brancheopleiding Pedicure aan in de volgende steden:

EEN DANKBAAR BEROEP MÉT TOEKOMST

Het mooie van het pedicurevak is dat het een dankbaar beroep is, waar je mensen blijvend mee kunt helpen. Steeds meer mensen beseffen dit. Dat blijkt ook uit recente ontwikkelingen, want de vraag naar goede voetverzorging blijft toenemen! Voor jou is dit een kans om veel mensen te helpen als ambulante pedicure of pedicure met een praktijk aan huis. Na de opleiding pedicure kun je dagelijks mensen gelukkig maken met goede zorg. Ook lever je als pedicure een bijdrage aan het algemene welzijn van je klanten, door andere gebreken op tijd te signaleren.

IN 12 MAANDEN EEN DIPLOMA PEDICURE? SCHRIJF JE NU IN!

Meld je nu aan om nog in te stromen voor het eerstvolgende startmoment! Gebruik de onderstaande knop om direct naar het inschrijfformulier te gaan. Vervolgens kies je eenvoudig de gewenste locatie en lestijd. Wij nemen daarna snel contact met je op om je inschrijving veilig te stellen.

 

Schrijf je direct in

Als erkend Pedicure help ik dagelijks mensen met voetproblemen. Dat geeft een enorm voldaan gevoel.

Betty van der Veer
Alumna Pedicure Brancheopleiding

ALLE FEITJES OP EEN RIJ

 • Niveau: Brancheopleiding op MBO 3 niveau
 • Duur: 12 maanden (40 lesdagen)
 • Lestijd: 's ochtends, 's middags of 's avonds
 • Erkenning: ProVoet, BRAVO
 • Locaties: Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Arnhem

1 DAG PER WEEK KLASSIKAAL LES: OCHTEND, MIDDAG OF AVOND

Mogelijk heb je verplichtingen waar je niet onderuit kunt. Daarom geven we je de mogelijkheid de lessen op drie verschillende tijdstippen te volgen. Voor de opleidingsduur maakt het niet uit welk tijdstip je kiest, je rondt de opleiding in dezelfde tijd af. 

 • 09.00 - 12.45 uur (incl. 15 minuten pauze)
 • 13.15 - 17.00 uur (incl. 15 minuten pauze)
 • 18.30 - 21.45 uur (incl. 15 minuten pauze)

De opleiding duurt in totaal 12 maanden (40 lesdagen), met 1 lesdag per week. Je huiswerk neemt 3 tot 4 uur per week in beslag. Over het opleidingsjaar worden de vakanties van de vestiging gevolgd.

Download de brochure van jouw toekomstige opleiding!

Benieuwd hoe jij binnen 12 maanden een branchediploma pedicure kunt halen? In onze opleidingsbrochure lees je alles over het opleidingsprogramma, de toelatingseisen en kosten. 

Download de brochure

brochures
infoavond

INFORMATIEAVONDEN EN OPEN DAGEN

Wil jij eens een kijkje nemen bij onze pedicure opleiding op een van onze vestigingen? We nodigen je van harte uit op een informatieavond of open dag! Aanmelden voor een informatieavond of open dag kan via info@capabel.nl.

Rotterdam - informatieavond

18:30 - 20:30 | Donderdag 11 april 2019 | aanmelden >

Direct inschrijven