Capabel Logo
1 jarige opleidingen
Erkend MBO met studiefinanciering
Meerdere startmomenten per jaar
1 dag per week les

pedicure opleidingen bij Capabel

Capabel Onderwijs Groep biedt vanaf februari opleidingen Pedicure aan. De opleidingen zijn overgenomen van IMKO, een deskundige opleider in uiterlijke verzorging. Daarmee blijft de kennis en ervaring behouden voor deze nieuwe opleidingen van Capabel.

Werken als Pedicure

Het beroep van pedicure is een dankbaar beroep. Het voetverzorgingsbedrijf krijgt steeds meer de erkenning die het verdient. De vraag naar goede pedicures neemt, volgens brancheonderzoeken, toe. Nederland vergrijst, steeds meer mensen hechten belang aan goede voetverzorging. De pedicure heeft vaak de eerste signaalfunctie bij bijvoorbeeld diabetes of standafwijkingen van de rug of heup. Je levert als pedicure een bijdrage aan het hele welzijn van de klant door de vakvaardigheden en de persoonlijke aandacht die je als pedicure gedurende de behandeling aan de dag legt.

Waarom bij Capabel

Voor een pedicureopleiding ben je bij Capabel aan het juiste adres. Onze opleiding is de kortste weg naar een eigen pedicurepraktijk. De opleiding voldoet daarbij aan alle eisen die gesteld worden vanuit de brancheorganisatie ProVoet en stichting BRAVO welke verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het branchediploma (medisch) pedicure. Je ontvangt het door ProVoet en stichting BRAVO erkende Pedicurediploma. Tijdens de opleiding word je door Capabel bij de branchevereniging ProVoet aangemeld als aspirant-lid. Dit aanbod krijg je alleen bij Capabel!

Onze Pedicure Opleidingen

Bekijk de twee pedicure opleidingen die Capabel aanbiedt:

Informatieavonden en open dagen

Wil jij eens een kijkje nemen bij onze pedicure opleiding op een van onze vestigingen? We nodigen je van harte uit op een informatieavond of open dag!
Aanmelden voor een informatieavond of open dag kan via info@capabel.nl.

Rotterdam - informatieavond

Donderdag 30 augustus 2018
18:30 - 20:30
Donderdag 18 oktober 2018
18:30 - 20:30
Donderdag 24 januari 2019
18:30 - 20:30
Donderdag 11 april 2019
18:30 - 20:30