Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Kort & 
Stagemarkt Amsterdam 

 

Opleidingen in Amsterdam

Vrouwelijke onderwijsassistent staat lacht in het leslokaal

Stagemarkt Capabel Onderwijs Amsterdam 

Dit evenement organiseert Capabel Onderwijs in onze vestiging in Amsterdam voor onze (nieuwe) studenten, leerbedrijven, partners en andere belangstellenden op dinsdag 8 maart. Vanaf 14:00 uur is de Stagemarkt geopend. Het doel van onze Stagemarkt is onze studenten voor te bereiden, kennis te laten maken en voor te lichten over stages tijdens de studie en het werkveld waarin afgestudeerden later actief kunnen zijn.

Als student zijnde is dit natuurlijk een ontzettend mooi moment om jezelf te oriënteren, informatie te krijgen vanuit het werkveld en misschien vind je wel jouw toekomstige stageplek of nieuwe werkgever.

Als stagebedrijf, leerbedrijf of partner is de stagemarkt het ideale moment om het bedrijf te presenteren en onder de aandacht te komen bij alle potentiele nieuwe collega's en toekomstige professionals in de sector! 

Meld je aan!

Via onderstaand formulier kan je je aanmelden om op de Stagemarkt in Amsterdam aanwezig te zijn. Voor zowel leerbedrijven als studenten. Zo blijf je op de hoogte welke bedrijven er allemaal aanwezig zijn, hoe de dag eruit komt te zien en wat jij kan verwachten tijdens jouw kennismaking met het werkveld.

We kijken uit naar je komst en samen maken we er weer een succes van! 

Programma

Tijdens de stagemarkt bij Capabel Amsterdam heb jij alle ruimte om je te oriënteren op jouw nieuw stage- of leerbedrijf. Ook kan je het gesprek aangaan met jouw toekomstige werkgever. Daarnaast worden er vanuit een Capabel voorlichtingen gegeven over onze MBO en HBO opleidingen. Zo kan je ook met Capabel kennismaken en al je (openstaande) vragen stellen. Tijdens de sfeervolle stagemarkt zijn er hapjes en drankjes aanwezig.

Stage- en Leerbedrijven

Overzicht leerbedrijven stagemarkt Capabel Onderwijs

Aanwezig als student? Maak je cv compleet

Bereid je goed voor!

Kennismaken met een nieuw stagebedrijf, werkgever of leerbedrijf kan natuurlijk best spannend zijn! Wij helpen je graag op weg. Het is namelijk mogelijk om via onderstaande button jouw cv kant en klaar te maken voor de Meet & Mingle.
Vul je gegevens, werkervaring en competenties in en neem je cv mee naar de Meet & Mingle. 

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding