Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Nederlands 3F

Niveau

Geen specifieke eisen

Duur

6 lesweken

Wil je weten of dit keuzedeel ook beschikbaar is voor jouw opleiding? Klik dan hier voor informatie!

Samenvatting

Je werkt met het keuzedeel Nederlands 3F toe naar het vastgestelde referentieniveau 3F voor de onderdelen: lezen, luisteren, spreken, gesprekken voeren en schrijven. Voor Pedagogisch medewerkers kinderopvang is per 1-1-2023 het aan kunnen tonen van niveau 3F (behaald) een vereiste om in de sector werkzaam te kunnen zijn (wet IKK).

BPV

Tijdens het keuzedeel Nederlands 3F, loop je stage. Ben je een BOL/OVO student? Dan vul je 12 dagen met BPV. Ook geldt voor BOL en OVO studenten, dat je 12 dagen bezig bent met je zelfstudie. Als je een BBL student bent, loop je 18 dagen stage. Bij voorkeur loop je stage in het leerbedrijf waar je je kwalificatie stage loopt. Als BBL student is het ook de bedoeling dat je 12 dagen vult met zelfstudie.

Locaties

Capabel Onderwijs 9 locaties in NederlandJe kunt het keuzedeel Nederlands 3F op de volgende locaties volgen:

Bij onvoldoende belangstelling voor een keuzedeel kun je ingedeeld worden op een andere locatie dan jouw voorkeur heeft.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding