Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Workshop Taal op de Werkvloer 

Workshop Taal op de Werkvloer

Een goede beheersing van de Nederlandse taal van medewerkers is een vereiste voor de kwaliteit en veiligheid van uw organisatie. Een medewerker die de taal goed kan toepassen, communiceert professioneler met klanten en collega’s, is zelfredzamer en werkt met meer plezier en zelfvertrouwen dan een medewerker die de taal niet goed beheerst. Daarmee kan er betere kwaliteit geleverd worden, de productiviteit wordt verhoogd en verzuim en uitval zal beperkt worden.

In samenwerking met Verstegen Spices & Sauces heeft Capabel Onderwijs in de week van Lezen & Schrijven een Workshop Taal op de Werkvloer verzorgd. Tijdens deze workshop gaven we inzichten in het nut en vooral de noodzaak van duidelijke communicatie en taal op de werkvloer.

 

Workshop gemist? Bekijk deze terug!

Tijdens onze workshop Taal op de Werkvloer op 7 september vertelde Carla Grob van Verstegen Spices & Sauces B.V.  over het succesverhaal van Verstegen en gaven we tips & tricks over hoe u kunt omgaan met laaggeletterdheid op de werkvloer en uw collega's en/of werknemers hierin kunt ondersteunen. Ook heeft Amina meer verteld over wat een traject Taal op de Werkvloer kost en wat het oplevert. 

Heeft u de workshop gemist en wilt u hem graag terugkijken? Vul hieronder u gegevens in en ontvang de link in uw mailbox!





Taal op de Werkvloer

Benieuwd wat Capabel Onderwijs voor jouw onderneming kan betekenen? Download de brochure Taal op de Werkvloer of neem contact met ons op. 

Alarmcentralist staat achter computerschermen
Welke opleiding heb je nodig om beveiliger te worden?
Om je voor te bereiden op een baan als beveiliger, is het belangrijk om te weten welke opleidingsmogelijkheden er zijn. In dit blog nemen we enkele opleidingen onder de loep die klaar kunnen stomen voor een functie in de beveiligingsbranche.
Meer lezen
Handhaver verzorgt de administratie
Welke opleiding moet je kiezen: Beveiliger 2 of Beveiliger 3?
Als je een carrière als beveiliger overweegt, twijfel je misschien tussen het volgen van de opleiding tot Beveiliger 2 of tot Beveiliger 3. Beide opleidingen bieden waardevolle kennis en vaardigheden, maar welke past het best bij jou?
Meer lezen
BOA staat lachend in uniform in wijk
Hoe lang duurt het om beveiliger te worden?
Als je droomt van een carrière in de beveiliging, vraag je je misschien af hoe snel je aan de slag kunt in dit boeiende vakgebied. Capabel Onderwijs biedt versnelde opleidingsmogelijkheden om jou te helpen in korte tijd je doelen te bereiken.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding