Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Workshop Taal op de Werkvloer 

Workshop Taal op de Werkvloer

Een goede beheersing van de Nederlandse taal van medewerkers is een vereiste voor de kwaliteit en veiligheid van uw organisatie. Een medewerker die de taal goed kan toepassen, communiceert professioneler met klanten en collega’s, is zelfredzamer en werkt met meer plezier en zelfvertrouwen dan een medewerker die de taal niet goed beheerst. Daarmee kan er betere kwaliteit geleverd worden, de productiviteit wordt verhoogd en verzuim en uitval zal beperkt worden.

In samenwerking met Verstegen Spices & Sauces heeft Capabel Onderwijs in de week van Lezen & Schrijven een Workshop Taal op de Werkvloer verzorgd. Tijdens deze workshop gaven we inzichten in het nut en vooral de noodzaak van duidelijke communicatie en taal op de werkvloer.

 

Workshop gemist? Bekijk deze terug!

Tijdens onze workshop Taal op de Werkvloer op 7 september vertelde Carla Grob van Verstegen Spices & Sauces B.V.  over het succesverhaal van Verstegen en gaven we tips & tricks over hoe u kunt omgaan met laaggeletterdheid op de werkvloer en uw collega's en/of werknemers hierin kunt ondersteunen. Ook heeft Amina meer verteld over wat een traject Taal op de Werkvloer kost en wat het oplevert. 

Heeft u de workshop gemist en wilt u hem graag terugkijken? Vul hieronder u gegevens in en ontvang de link in uw mailbox!





Taal op de Werkvloer

Benieuwd wat Capabel Onderwijs voor jouw onderneming kan betekenen? Download de brochure Taal op de Werkvloer of neem contact met ons op. 

Student Capabel Onderwijs studeert in bibliotheek
Week van Lezen & Schrijven: de impact van laaggeletterdheid
In Nederland is de eerste week van september de Week van Lezen en Schrijven. Dit initiatief vraagt aandacht voor laaggeletterdheid, een probleem waar 2,5 miljoen Nederlanders mee te maken hebben. Dat is 1 op de 6 mensen die moeite hebben met lezen, schrijven en rekenen. Dit blijft vaak onzichtbaar, maar heeft grote gevolgen.
Meer lezen
Kok toont spierbal in de keuken
Welke opleiding heb je nodig om Kok te worden?
Het beroep van kok is zowel veeleisend als lonend en vereist een combinatie opleiding, praktische ervaring en een passie voor koken. In Nederland is de meest gebruikelijke route om kok te worden via een mbo-opleiding. Er zijn verschillende niveaus van opleidingen beschikbaar die je voorbereiden op een carrière in de keuken.
Meer lezen
Wat doet een Zelfstandig Werkend Kok?
Een Zelfstandig Werkend Kok speelt een belangrijke rol in een professionele keuken en is verantwoordelijk voor een breed scala aan taken die essentieel zijn voor het bereiden en presenteren van gerechten. Deze kok werkt zelfstandig binnen een keukenbrigade en zorgt ervoor dat gerechten op tijd en volgens hoge kwaliteitsstandaarden worden bereid. Hier volgt een gedetailleerde beschrijving van de taken en verantwoordelijkheden van een Zelfstandig Werkend Kok.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding