Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

NOLOC geaccrediteerde
opleiding Loopbaanprofessional

Nieuw: NOLOC geaccrediteerde opleiding Loopbaanprofessional.

Keuzes voor studie en loopbaan hebben impact op je leven. Is zo’n keuze gebaseerd op gefundeerd advies en betrokken begeleiding dan heeft dat een versterkende werking. Bij de post hbo opleiding loopbaanprofessional van Capabel Hogeschool leer je evidence based adviseren en effectief begeleiden bij loopbaankeuzes.

Een beroep dat verschil maakt

Vanuit het praktijkgerichte Capabel onderwijsmodel voor hoger beroepsonderwijs ontwikkel je kennis, vaardigheden, houding en zelfinzicht gelijktijdig en in samenhang. Alles mede gebaseerd op onze grote ervaring met loopbaanadvisering vanuit tienduizenden loopbaantrajecten, wetenschappelijke psychologische inzichten en evidence based testen. Voor meer informatie en deskundig advies kan contact worden opgenomen met onze opleidingsadviseurs op telefoonnummer 088-2701277.

Meest gekozen opleidingen

Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg - Taken & Verantwoordelijkheden
Een persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg heeft een interessant en afwisselend beroep. Je ondersteunt mensen in hun leven, wonen en werken. Mensen die allemaal een eigen verhaal en eigen problemen hebben. Dat is verantwoordelijk en belangrijk werk.
Meer lezen
Week van de Veiligheid: omgaan met agressie & geweld
In de Week van de Veiligheid vragen wij vanuit Capabel Onderwijs aandacht voor veiligheid en beveiliging in Nederland. Deze editie staat de week in het teken van agressie en geweld richting ondernemers. Want helaas komt bijna iedereen hier in zijn werk weleens mee in aanraking. Maar wie goed getraind is, kan beter omgaan met agressief gedrag of het zelfs voorkomen.
Meer lezen
Waarom pedagogisch medewerker worden?
Hoe weet je nou of de opleiding tot pedagogisch medewerker kinderopvang (mbo-niveau 3) of gespecialiseerd pedagogisch medewerker (mbo-niveau 4) iets voor jou is? Er zijn verschillende redenen denkbaar en misschien is er één of zijn er meerdere daarvan op jou van toepassing.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.