NOLOC geaccrediteerde
opleiding Loopbaanprofessional

Nieuw: NOLOC geaccrediteerde opleiding Loopbaanprofessional.

Keuzes voor studie en loopbaan hebben impact op je leven. Is zo’n keuze gebaseerd op gefundeerd advies en betrokken begeleiding dan heeft dat een versterkende werking. Bij de post hbo opleiding loopbaanprofessional van Capabel Hogeschool leer je evidence based adviseren en effectief begeleiden bij loopbaankeuzes.

Een beroep dat verschil maakt

Vanuit het praktijkgerichte Capabel onderwijsmodel voor hoger beroepsonderwijs ontwikkel je kennis, vaardigheden, houding en zelfinzicht gelijktijdig en in samenhang. Alles mede gebaseerd op onze grote ervaring met loopbaanadvisering vanuit tienduizenden loopbaantrajecten, wetenschappelijke psychologische inzichten en evidence based testen. Voor meer informatie en deskundig advies kan contact worden opgenomen met onze opleidingsadviseurs op telefoonnummer 088-2701277.

Meest gekozen opleidingen

Waar kun je werken als Doktersassistente?
Als je overweegt om een opleiding tot doktersassistent te volgen, dan wil je natuurlijk graag weten waar je met jouw diploma terecht kunt na je studie. Lees hier alle mogelijkheden.
Doktersassistent of MBO-verpleegkundige?
Ben je op zoek naar een zorgopleiding en ben je benieuwd naar de overeenkomsten en verschillen tussen de mbo-opleiding tot doktersassistent en tot verpleegkundige? Lees dan verder.
Word Apothekers assistent - Ontdek de zorg
Er zijn zoveel goede redenen waarom iemand kiest om een opleiding Apothekersassistent te volgen. Lees hier waarom!

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.