Hoofdafbeelding van NOLOC geaccrediteerde opleiding Loopbaanprofessional
NOLOC geaccrediteerde
opleiding Loopbaanprofessional

Nieuw: NOLOC geaccrediteerde opleiding Loopbaanprofessional.

Keuzes voor studie en loopbaan hebben impact op je leven. Is zo’n keuze gebaseerd op gefundeerd advies en betrokken begeleiding dan heeft dat een versterkende werking. Bij de post hbo opleiding loopbaanprofessional van Capabel Hogeschool leer je evidence based adviseren en effectief begeleiden bij loopbaankeuzes.

Een beroep dat verschil maakt

Vanuit het praktijkgerichte Capabel onderwijsmodel voor hoger beroepsonderwijs ontwikkel je kennis, vaardigheden, houding en zelfinzicht gelijktijdig en in samenhang. Alles mede gebaseerd op onze grote ervaring met loopbaanadvisering vanuit tienduizenden loopbaantrajecten, wetenschappelijke psychologische inzichten en evidence based testen. Voor meer informatie en deskundig advies kan contact worden opgenomen met onze opleidingsadviseurs op telefoonnummer 088-2701277.

Meest gekozen opleidingen

Haal meer stemmen binnen met de tips van Kader!
In deze blog geeft Kader Sucu, winnares van "Wie verdient een krachtig cadeau editie 2022,, tips and tricks om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor jouw nominatie én om de top 3 te bereiken!
Wie verdient een krachtig cadeau?
De top 10 is bekend van onze landelijke actie ‘Wie verdient een krachtig cadeau?’. Wie verdient er volgens jou écht dit cadeau? Breng jouw stem uit! 
Krachtig cadeau in India
De oudere weeskinderen volgen nu via Nav-Jeevan de 3-jarige vervolgopleiding Verpleegkunde. Capabel Onderwijs zorgt er financieel voor dat Isha Dhurve en Simran Shrivas de opleiding kunnen behalen! Zij waren het afgelopen jaar tweede en derde van hun klas.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.