Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

NOLOC geaccrediteerde
opleiding Loopbaanprofessional

Nieuw: NOLOC geaccrediteerde opleiding Loopbaanprofessional.

Keuzes voor studie en loopbaan hebben impact op je leven. Is zo’n keuze gebaseerd op gefundeerd advies en betrokken begeleiding dan heeft dat een versterkende werking. Bij de post hbo opleiding loopbaanprofessional van Capabel Hogeschool leer je evidence based adviseren en effectief begeleiden bij loopbaankeuzes.

Een beroep dat verschil maakt

Vanuit het praktijkgerichte Capabel onderwijsmodel voor hoger beroepsonderwijs ontwikkel je kennis, vaardigheden, houding en zelfinzicht gelijktijdig en in samenhang. Alles mede gebaseerd op onze grote ervaring met loopbaanadvisering vanuit tienduizenden loopbaantrajecten, wetenschappelijke psychologische inzichten en evidence based testen. Voor meer informatie en deskundig advies kan contact worden opgenomen met onze opleidingsadviseurs op telefoonnummer 088-2701277.

Meest gekozen opleidingen

Beveiliger controleert het magazijn
Wat betekent het als je als beveiliger als ZZP'er werkt?
Als je een carrière als beveiliger overweegt, heb je misschien wel eens gehoord van de mogelijkheid om als zelfstandige zonder personeel (ZZP'er) te werken. Maar wat houdt het precies in om als beveiliger als ZZP'er aan de slag te gaan?
Meer lezen
Beveiliging en Veiligheid beveiliger in uniform
Wat verdient een Beveiliger?
Als je overweegt om aan een carrière als beveiliger te beginnen, is het ook belangrijk om te weten wat je kunt verwachten qua salaris. In dit blog vertellen we je wat een Beveiliger niveau 2 en een Beveiliger niveau 3 verdienen.
Meer lezen
Verpleegkundige staat aan bed bij patiënt
Waar kan je werken als verzorgende IG?
Ben jij geïnteresseerd in onze verkorte opleiding tot verzorgende IG en vraag je je af waar je straks aan de slag kunt? Als verzorgende IG kun je op heel veel verschillende plekken werken! We vertellen je er alles over in dit blog.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding