Wie verdient een krachtig cadeau: Verzamel stemmen met deze tips and tricks!

 

“Ik had zelf nooit verwacht dat ik zou winnen, omdat er zoveel mensen meededen. Toch heb ik naar mijn verbazing gewonnen, omdat zoveel mensen mij hebben gesupport.”

- Kader Sucu

Wie verdient een krachtig cadeau? is door naar de volgende ronde! Maandag zullen de door de jury samengestelde top 10 publiekelijk bekend maken. Om meer stemmen te verzamelen en ervoor te zorgen dat jij als genomineerden in de top 3 eindigt, hebben wij Kader Sucu (winnares Krachtig cadeau editie 2021) gevraagd om een haar tips & tricks op een rijtje te zetten. Kader Sucu kwam vorig jaar op de eerste plaats terecht met maar liefst 2199 stemmen!

In deze blog deelt Kader haar 5 tips om gemakkelijk en snel veel stemmen voor je nominatie te krijgen:

Geloof erin! Als je erin gelooft, ben je al op de helft!

Kader geeft aan: “Ik had zelf nooit verwacht dat ik zou winnen, omdat er zoveel mensen meededen aan de actie. Toch heb ik naar mijn verbazing gewonnen, omdat zoveel mensen mij hebben gesupport.”

Stuur naar al jouw contacten een stemverzoek

Schrijf een tekstje over de winactie en dat je stemmen nodig hebt. Verstuur dit naar al je contacten in je netwerk (Whatsapp, Instagram, Facebook, etc.) en vraag hun ook dit door te sturen. Vergeet er niet bij te vermelden dat de stemmen bevestigd moeten worden, dit bespaart je veel verloren stemmen!

Verspreid het overal

Niet alleen alle contacten in je netwerk op social media kan je op de hoogte stellen van de actie, maar ook iedereen die je kent en die je dagelijks spreekt. Vertel aan iedereen die je kent en overal waar je komt over de campagne en vraag om te stemmen. Er is een grote kans dat mensen op jou stemmen via mond-mond reclame!

Plaats het in Facebook groepen

Onderschat Facebook niet, het wordt nog steeds veel gebruikt. Plaats in Facebook groepen met betrekking tot onderwijs/opleidingen een nieuwsbericht met een link naar de website van Capabel en een kort verhaal over waarom jij moet winnen. Een persoonlijk verhaal doet het altijd goed! 

Brieven ouderwets? Nee!

“Print een tekstje uit, inclusief de website, en doe dit in de brievenbus van je buren of hang het op bij de buurtsupermarkt.” aldus Kader. Dit is volgens haar een hele goede manier om in de buurt stemmen te krijgen. Een voordeel van het verspreiden in je omgeving/straat is dat de mensen jou kennen!

Wij hopen dat jij door deze tips & tricks van Kader meer inspiratie hebt kunnen opdoen om stemmen te verzamelen. Pas deze tips en tricks toe voor 16 december, want dan sluit de stemronde. Hou de website en onze socials goed in de gaten om te kijken of jij op 19 december tot de top 3 behoort! Op 22 december vindt vervolgens de prijsuitreiking plaats. Hiervoor ben je natuurlijk van harte welkom! 

Foto van auteur
Gepubliceerd door: Elise Heikamp, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Onderwijs
Wat doet een sociaal werker?
Een sociaal werker heeft een heel afwisselend beroep waarin hij of zij heel veel met mensen te maken heeft. De taken en verantwoordelijkheden van een sociaal werker zijn dan ook uiteenlopend van aard. Hieronder hebben we het over een aantal van deze taken:
Hoe word je pedagogisch medewerker?
Pedagogisch medewerker worden kan dat op verschillende manieren. Allereerst kun je een opleiding volgen. De reguliere opleiding op een ROC duurt wel 3 jaar voor beide opleidingen, al kun je bij Capabel Onderwijs dezelfde opleiding volgen in 15 maanden. Dat scheelt ruim de helft van de tijd. De opleiding is te volgen als BOL, BBL of avondopleiding (FL+).
De Week van Lezen en Schrijven
Op deze pagina nemen je mee naar de betekenisvolle wereld van de Week van Lezen en Schrijven. Deze speciale week staat symbool voor het belang van geletterdheid en vormt de kern van Capabel Onderwijs om laaggeletterdheid te verminderen in Nederland.

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.