Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Wie verdient een krachtig cadeau: Verzamel stemmen met deze tips and tricks!

Capabel Onderwijs opleiding cadeau winnaar 2021

 

“Ik had zelf nooit verwacht dat ik zou winnen, omdat er zoveel mensen meededen. Toch heb ik naar mijn verbazing gewonnen, omdat zoveel mensen mij hebben gesupport.”

- Kader Sucu

Wie verdient een krachtig cadeau? is door naar de volgende ronde! Maandag zullen de door de jury samengestelde top 10 publiekelijk bekend maken. Om meer stemmen te verzamelen en ervoor te zorgen dat jij als genomineerden in de top 3 eindigt, hebben wij Kader Sucu (winnares Krachtig cadeau editie 2021) gevraagd om een haar tips & tricks op een rijtje te zetten. Kader Sucu kwam vorig jaar op de eerste plaats terecht met maar liefst 2199 stemmen!

In deze blog deelt Kader haar 5 tips om gemakkelijk en snel veel stemmen voor je nominatie te krijgen:

Geloof erin! Als je erin gelooft, ben je al op de helft!

Kader geeft aan: “Ik had zelf nooit verwacht dat ik zou winnen, omdat er zoveel mensen meededen aan de actie. Toch heb ik naar mijn verbazing gewonnen, omdat zoveel mensen mij hebben gesupport.”

Stuur naar al jouw contacten een stemverzoek

Schrijf een tekstje over de winactie en dat je stemmen nodig hebt. Verstuur dit naar al je contacten in je netwerk (Whatsapp, Instagram, Facebook, etc.) en vraag hun ook dit door te sturen. Vergeet er niet bij te vermelden dat de stemmen bevestigd moeten worden, dit bespaart je veel verloren stemmen!

Verspreid het overal

Niet alleen alle contacten in je netwerk op social media kan je op de hoogte stellen van de actie, maar ook iedereen die je kent en die je dagelijks spreekt. Vertel aan iedereen die je kent en overal waar je komt over de campagne en vraag om te stemmen. Er is een grote kans dat mensen op jou stemmen via mond-mond reclame!

Plaats het in Facebook groepen

Onderschat Facebook niet, het wordt nog steeds veel gebruikt. Plaats in Facebook groepen met betrekking tot onderwijs/opleidingen een nieuwsbericht met een link naar de website van Capabel en een kort verhaal over waarom jij moet winnen. Een persoonlijk verhaal doet het altijd goed! 

Brieven ouderwets? Nee!

“Print een tekstje uit, inclusief de website, en doe dit in de brievenbus van je buren of hang het op bij de buurtsupermarkt.” aldus Kader. Dit is volgens haar een hele goede manier om in de buurt stemmen te krijgen. Een voordeel van het verspreiden in je omgeving/straat is dat de mensen jou kennen!

Wij hopen dat jij door deze tips & tricks van Kader meer inspiratie hebt kunnen opdoen om stemmen te verzamelen. Pas deze tips en tricks toe voor 16 december, want dan sluit de stemronde. Hou de website en onze socials goed in de gaten om te kijken of jij op 19 december tot de top 3 behoort! Op 22 december vindt vervolgens de prijsuitreiking plaats. Hiervoor ben je natuurlijk van harte welkom! 

Capabel Onderwijs Medewerker E. Heikamp
Gepubliceerd door: Elise Heikamp, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Onderwijs
Capabel Onderwijs student tijdens een voorlichting
Wat doet een Begeleider Maatschappelijke Zorg?
Als begeleider maatschappelijke zorg speel je een essentiële rol in het ondersteunen en begeleiden van mensen in kwetsbare situaties. Je biedt hen de nodige hulp en stimuleert hen om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Ontdek  meer over de taken en verantwoordelijkheden van een begeleider maatschappelijke zorg.
Meer lezen
Sociaal werker staat lachend voor een stelling
Redenen om begeleider maatschappelijke zorg te worden
Overweeg je een carrière in de maatschappelijke zorg en vraag je je af of het beroep van begeleider dan een goede keuze is? In dit blog beschrijven we waarom dit beroep zeker de moeite waard is.
Meer lezen
psycholoog zit op bureaustoel voor het bureau
Wat houdt het beroep van Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg in?
Als je geïnteresseerd bent in een carrière in de zorgsector, heb je vast wel eens gehoord van het beroep persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg. Alleen zegt zo’n titel niet zoveel, want wat houdt dit precies in? Wij leggen het uit! 
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding