Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Verkorte opleidingen
Capabel Hogeschool

Altijd een passende opleiding

Met een verkort traject je HBO Bachelor diploma halen? Dat kan bij Capabel Hogeschool. Je kunt onder andere via een verkort programma Verpleegkundige worden, Bachelor Social Work halen of Farmaceutisch Consulent worden. Hiervoor kom je in aanmerking als je bijvoorbeeld al een verwant MBO-diploma op zak hebt of veel relevante werkervaring. Wil je op basis van eerder verworven competenties in aanmerking komen voor vrijstellingen, dan kan een Ervaringscertificaat je daarbij behulpzaam zijn.

Verkorte opleiding HBO Verpleegkundige

Wanneer je een ervaren verpleegkundige bent, die werkzaam is in de gezondheidszorg én een inservice of MBO 4 diploma hebt met actuele BIG-registratie kun je bij Capabel Hogeschool je HBO Bachelor versneld halen. De verkorte opleiding Verpleegkundige duurt tussen de 16 en 18 maanden, afhankelijk van werkervaring. Een HBO Verpleegkunde verkort traject is intensief, maar haalbaar in combinatie met een relevante werkplek.

HBO bachelor Sociaal Work in 3 jaar

Bij Capabel Hogeschool kun je in 3 jaar je HBO Bachelor Social Work halen, wanneer je een MBO 4 diploma hebt. De MBO 4 diploma’s die in aanmerking komen voor een verkorte HBO opleiding zijn onder andere Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener, Sociaal Cultureel Werk of Pedagogisch Werk Jeugdzorg. Dit aangevuld met voldoende werkervaring, zorgt ervoor dat je in 3 jaar een verkorte Bachelor kunt halen.

Farmaceutisch Consulent voor de ervaren Apothekersassistent

Voor Apothekersassistenten met minimaal 2 jaar werkervaring is er de verkorte HBO opleiding tot Farmaceutisch Consulent. Binnen 3 jaar haal je bij Capabel Hogeschool al je HBO Bachelor voor deze opleiding. Tijdens de verkorte Bachelor word je in deeltijd opgeleid, zodat je naast je verkorte opleiding ook werkervaring opdoet.

Modules op hbo-bachelorniveau

Naast volledige verkorte HBO Bachelors biedt Capabel Hogeschool ook korte modules op hbo-bachelorniveau aan waarmee je een certificaat, ECTS of zelfs een Associates Degree mee kunt halen. Een certificaat en ECTS haal je bijvoorbeeld met de Module Ontwikkelingspsychologie. 

Jouw diploma op hbo-bachelorniveau komt zo snel dichterbij! De gezondheid van onze studenten en medewerkers staat voorop. Daarom biedt Capabel Hogeschool momenteel al haar studenten 100% online onderwijs op afstand conform de voorschriften van het RIVM. Een online opleiding of thuisstudie volgen is dus mogelijk bij Capabel Hogeschool.

Gepubliceerd door: Yvonne Mallie, Marketing & Communicatie Calder Holding
In de categorieën: Deeltijd, Opleiding, MBO opleiding, BBL opleiding, Post HBO deeltijd, HBO Bachelor en HBO Master
Alarmcentralist staat achter computerschermen
Welke opleiding heb je nodig om beveiliger te worden?
Om je voor te bereiden op een baan als beveiliger, is het belangrijk om te weten welke opleidingsmogelijkheden er zijn. In dit blog nemen we enkele opleidingen onder de loep die klaar kunnen stomen voor een functie in de beveiligingsbranche.
Meer lezen
Handhaver verzorgt de administratie
Welke opleiding moet je kiezen: Beveiliger 2 of Beveiliger 3?
Als je een carrière als beveiliger overweegt, twijfel je misschien tussen het volgen van de opleiding tot Beveiliger 2 of tot Beveiliger 3. Beide opleidingen bieden waardevolle kennis en vaardigheden, maar welke past het best bij jou?
Meer lezen
BOA staat lachend in uniform in wijk
Hoe lang duurt het om beveiliger te worden?
Als je droomt van een carrière in de beveiliging, vraag je je misschien af hoe snel je aan de slag kunt in dit boeiende vakgebied. Capabel Onderwijs biedt versnelde opleidingsmogelijkheden om jou te helpen in korte tijd je doelen te bereiken.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding