Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Dag van de Leraar bij Capabel Onderwijs

MBO Onderwijsassistent

Dag van de Leraar bij Capabel Onderwijs

Vandaag is het een feestdag bij Capabel Onderwijs. Het is namelijk de dag van de leraar! Op deze dag wordt wereldwijd stilgestaan bij het belang van onderwijs. En het is vooral een dag waarop we stilstaan bij de motor van Capabel Onderwijs: onze docenten! Elke dag staan zij klaar om onze studenten te helpen bij hun ontwikkeling, niet alleen op het gebied van onderwijs, maar ook op persoonlijk vlak. Meer weten over onze docenten en hun drijfveren? Lees dan snel verder!

Bij Capabel Onderwijs werken professionals die hun vak verstaan ​​en trots zijn op ons bedrijf. Het team bestaat uit bevlogen docenten met wortels in de praktijk en met jarenlange kennis en ervaring rondom arbeidsmarktgerichte scholing. De meeste docenten werken naast hun rol als docent, ook nog steeds parttime in de beroepspraktijk waarin zij lesgeven. Dit maakt o.a. dat onze opleidingen zo praktijkgericht zijn, bij Capabel leer je kennis en vaardigheden waar je echt mee verder kunt. Iedereen hier is bezig met hetzelfde doel: jou zo snel mogelijk helpen aan een waardevol diploma of certificaat.

Elke dag opnieuw zetten onze docenten zich voor de volle 100% in om onze studenten verder te helpen. Waar komt die motivatie en gedrevenheid vandaan? Dat hebben we 20 van onze docenten gevraagd. Het antwoord was voor iedereen bijna gelijk: studenten zien groeien is de drijfveer. Het plezier dat studenten hebben als ze merken dat ze iets ontdekt of geleerd hebben en dit in de praktijk/stage kunnen toepassen. Het zelfvertrouwen van studenten zien groeien. En de trotse blikken van studenten wanneer ze dat diploma in ontvangst nemen. Dat is waar we het voor doen!

 

Capabel Onderwijs werken als docent kwaliteiten

 

Anekdotes van docenten bij Capabel Onderwijs
Als docent maak je heel wat mee. Lees hieronder een greep uit de leukste anekdotes en mooiste herinneringen van onze docenten in hun tijd bij Capabel Onderwijs:

"Ik schrijf voor elke student tekst op een kerstkaart. Met name gericht op hun persoonlijke kwaliteiten. Er zijn studenten die emotioneel worden en bijv. zeggen dat ze altijd hoorden wat ze niet konden en nu wat ze wel kunnen." - Docent MBO

"Die ene student die ondanks alle struggels en up and downs met een diploma in de hand de opleiding verlaat." - Docent MBO

"Wat mij is bijgebleven: 2 studenten die vanuit het keuzedeel Ondernemerschap MBO samen echt een thuiszorgorganisatie hebben opgericht en daarbij het ondernemingsplan uit hun examenstuk hebben gebruikt." - Docent MBO

“De dankbaarheid van de cursisten. Dat is het mooiste wat er is. ”  - Docent Capabel Taal

"De verhalen die studenten over zichzelf vertellen in een essayopdracht. Welke uitdagingen ze sinds hun kindertijd hebben overwonnen. Chapeau voor de doorzetters. Soms leer ik veel (meer) van studenten." - Docent HBO

Vacatures bij Capabel Onderwijs
Ben jij net zo enthousiast over het vak als wij en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk hier onze vacatures en zet je ook in voor de kort & krachtige opleidingen van Capabel!

Capabel Onderwijs medewerker Marloes DEF
Gepubliceerd door: Marloes Straatman, Marketing & Communicatie Calder Holding
BOA staat lachend in uniform in wijk
Hoe lang duurt het om beveiliger te worden?
Als je droomt van een carrière in de beveiliging, vraag je je misschien af hoe snel je aan de slag kunt in dit boeiende vakgebied. Capabel Onderwijs biedt versnelde opleidingsmogelijkheden om jou te helpen in korte tijd je doelen te bereiken.
Meer lezen
Beveiliger controleert het magazijn
Hoe word je beveiliger?
Ben je geïnteresseerd in een carrière als beveiliger en vraag je je af wat je nodig hebt om zo’n baan te bemachtigen? In dit blog komt aan de orde hoe je beveiliger kunt worden en welke stappen je kunt nemen om jouw droom te verwezenlijken.
Meer lezen
Verpleegkundige staat met haar handen in de zak
Waarom kies je voor de opleiding Verzorgende IG?
Het beroep van Verzorgende-IG biedt veel kansen voor mensen die anderen willen helpen. Denk je eraan om deze opleiding te doen? Hier zijn vijf redenen waarom de opleiding Verzorgende-IG de juiste keuze voor jou kan zijn.
Meer lezen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding