Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Wat is het salaris van een tandartsassistent?

Het salaris van een tandartsassistent in Nederland is niet vastgelegd in een cao en kan dus aardig uiteenlopen. Het gemiddelde salaris ligt rond de 2.270 euro per maand. De exacte hoogte hangt af van jouw ervaring, opleiding, locatie en werkgever. De salarissen starten rond de 1.800 euro per maand en lopen op tot maximaal 2.700 euro per maand. Over het algemeen ligt het salaris van een tandartsassistent tussen de 1.800 en 2.700 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het gemiddelde salaris ligt rond de 2.100 tot 2.300 euro bruto per maand.

Gratis studieadvies

Heb je vragen over een opleiding? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. Bel tijdens kantooruren +3188 - 270 12 70 of mail naar info@capabel.nl

Wil je meer informatie over een HBO-opleiding? Neem dan contact op via 088- 270 12 77 of opleiding@capabelhogeschool.nl.


Meest gekozen opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding