Beoordeeld met een 8.8
Binnen 15 maanden je diploma
Meerdere keren starten per jaar
Erkende opleidingen

Branches & baankansen

Welke opleiding biedt de beste baankans?

Na het behalen van je diploma wil je graag zo snel mogelijk aan het werk. Als erkende opleider zijn onze opleidingen afgestemd op het arbeidsmarktperspectief. Dit houdt in dat de opleidingen die wij aanbieden afgestemd zijn op de vraag naar nieuwe medewerkers. Zo staan bijvoorbeeld onze opleidingen in Zorg& Welzijn, Logistiek & Techniek, Beveiliging & Veiligheid garant voor een grote baankans.

Veel van onze opleidingen zijn dan ook opgenomen in het scholingsaanbod van UWV of de gemeentelijke sociale dienst. Als je vanuit werkloosheid wil omscholen naar een baan met een uitstekend baanperspectief dan kun je bij ons een opleiding volgen die door UWV of de gemeente  wordt gefinancierd.

Meer informatie over het arbeidsmarktperspectief van onze opleidingen is te vinden op de website van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en het UWV.

Meest gekozen opleidingen

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.

Logo ministerie OCW partner Capabel Onderwijs

Logo Nvao Beeldmerk Geaccrediteerde Opleiding

Logo NRTO Geaccrediteerde Opleiding