Kort & weer aan de slag!

Niks uitstellen, gewoon doen!

Tovink, student Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener

Bekijk onze opleidingen

Klaar voor je nieuwe toekomst?

Jaaa, we kunnen weer! De coronamaatregelen worden versoepeld en we kunnen ondertussen al weer lekker op het terras zitten. Heb jij in de tussentijd nog aan je toekomst gedacht? Wat vind je nou écht leuk om te doen? Wat je ook wil doen, jouw eerste stap begint bij Capabel!

Bij Capabel Onderwijs vind je de meest uiteenlopende opleidingen die leiden naar jouw droombaan. En het mooiste van alles? Je kunt je opleiding versneld en flexibel afronden!

Wil je bijvoorbeeld aan de slag als Verpleegkundige? Of als Kok? Misschien wel als Beveiliger? Of Medewerker Marketing & Communicatie?

Meer weten?

Je opleiding met je werk en andere activiteiten combineren? Dat kan ook! Lees hier meer over Flexibele Leerweg +

 

Waarom bij Capabel Onderwijs?

Verkorte studieduur

Onze korte opleidingen zorgen ervoor dat je snel de beroepstheorie leert en snel start met de praktijk.

Erkende opleiding

Naast alle voordelen van een verkorte opleiding volg je bij Capabel altijd een erkende opleiding.

Flexibel leren

Bij MBO-opleidingen werken we met een vaste opbouw van de lesweek voor nog meer duidelijkheid. Bij onze HBO-opleidingen verwerf je per trimester gelijktijdig kennis, vaardigheden en beroepskenmerken van een samenhangend onderdeel in de uiteindelijke beroepspraktijk. Hierdoor is het geleerde al meteen toepasbaar tijdens je studie. De Flexibele Leerweg + is een deeltijd opleiding met lessen in de avond. Op deze manier is de opleiding makkelijk te combineren met andere bezigheden. Je studeert zelfstandig. Maar je krijgt toch altijd de begeleiding die je nodig hebt. Lees hier meer over flexibel leren bij Capabel!

Al onze MBO- en HBO bachelor-opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap (OCW). Capabel Onderwijs en Capabel Hogeschool hebben het NRTO-keurmerk.